Nu te baga in relatia lor, daca ea nu isi respecta partenerul nu tine de tine sa rezolvi.
Tu nu fa nimic, fata aia îl are pe ăla in zona prieteniei, fete serioase românce nu prea exista deci nu te mira
Româncele caută în disperare alții care nu sunt români.
Da ele au curaj sa le dea străinilor mesaj, dar aluia care e și el tot Roman cum sa ii dea ea mesaj, pai se umileste ii da direct block, ca nu se ridica la standardele ei ca d, e Roman
Poză în care se vede că nu sunt român și făcută pe o plajă dintr-o țară străină unde nu pot merge decât oameni de acolo - sute de mesaje primite.
Te cred, și după când is dau seama ca esti Roman, cum reactioneaza?
Păi tocmai că nu sunt român chiar dacă sunt născut în România și ele știau că sunt din România că scria la profilul meu.
Caută și ele un trai mai bun
Nu erau sărace deloc femeile și nici nu erau de tip - vânzătoare.
Era și una care îmi spunea ce vilă are și ce afaceri are și nu era din București și ea spunea să mă mut la ea acasă în orașul ei dacă ajungem să ne cunoașem bine și să ne căsătorim.
Da probabil le dai impresia ca esti înstarit și de aia te cauta
Nu e așa, erau femei peste 35 - 40 de ani realizate profesional și material.
Hmm și pe ce site se găsesc aceste femei serioase, chiar mai făcut curios
Dacă nu ești minim de 40 de ani și îmbrăcat frumos - nu ai ce face pe site-ul ăla și nu ai primi nici un mesaj de la femei.
Este și un timp de reacție foarte rapid al femeilor imediat cum pui o poză - primești mesaje în cascadă unul după altul câteva zile.
Am inteles deci este doar pentru o categorie anume de oameni
Dar esti sigur ca sunt profile reale și nu sunt doar chat-bot, in siteurile de genul nu prea am incredere
Exact, femeile caută doar anumiți bărbați și când apare unul - sar pe el cu mesaje unul după altul.
Sunt reale femeile - după primul mesaj îți dau ori număr de telefon ori pagina de Facebook, altfel nu discută bărbatul cu ele.
In cazul asta e bine
Dacă îi spui doar bagi cearta în cuplu, iar ea o să fie supărată pe tine, iar de la el poate recunoștință că i-ai deschis ochii sau nici măcar aia.
Cel mai simplu este sa nu te bagi, ignora situația și aia e, pana la urma este decizia ei.
Dar nu văd să fie o problema ca sta pe rețelele de socializare și că vrea like-uri la niște amărâte de poze, la care când le ștergi s au dus și like-urile
Dacă vorbea cu grămada de băieți si/sau păreau mai mult decât prieteni, mai înțelegeam ca nu e ok treaba, dar așa doar pentru niște like uri.mi se pare o prostie
Daca are relatie inseamna ca gata e sfarsitul lumii daca vorbeste cu alti baieți? Ce fel de gandire din toamna 1800 e asta? Pe ce planeta traiesti
RAY întreabă: