| CristinelAndrei a întrebat:

Prietena mea este suparata sau nervoasa.nu stiu dc.nu mi-a spus si nici nu o sa o faca.si aseara si-a varsat nervii p mine. in fine eu am tacut si am intrebat-o doar daca e suparata pe mine si a zis ca nu ...in cazul asta ar trebui sa o las sa se calmeze si sa astept sa ma sun ea nu? aseara i-am zis p un ton foarte calm atunci cand se calmeaza sa ma sune.credeti ca am procedat corect? si ce ar trebui sa fac in continuare.eu as vrea sa vb cu ea foarte calm si sa o ajut? hmm? ar trebui sa vb cu ea sau sa o las in "boii ei"pentru o perioada.

4 răspunsuri:
| morena a răspuns:

De data asta da! Dar avertizeaza-o ca alta data, daca nervii ei nu au legatura cu tine, sa-si manifeste dracii in alte zone, mai ales daca nuvrea nici sa o ajuti! Lasa-o singura la primul semn de genu! Asa va pricepe ca, nu a procedat bine, fata de tine!

| Hirockers a răspuns:

Hmm am si eu momente si imi placeca'iubitul'sa se roage de mine, dar cand n-o face, nu rezist si ma intorc inapoi.ai procedat bine, las-o sa se calmeze si spune-i ca oricand se poate baza pe tine si ar fi bine sa-ti spuna ce are pentru ca nu sunteti impreuna doar pentru companie, iti poate spune si ar trebui sa aiba incredere in tine daca te iubestebig grin

| minimal_6275 a răspuns:

Sincer nu e deloc frumos sa-ti versi nervii pe cineva nevinovat si mai ales sa nu-i dai vreo explicatie comportamentul avut.Ai procedat corect ea a gresit ea sa te caute.Mai incearca sa aflii dc s-a comportat asa.BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fai cum fac si eu. Zice ca nu mai vb cu mine si in maxim doua zile ma baga iar in seama. Vin ele singure