anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea este virgina ( din ce am inteles), nu o stresez prea mult pe tema asta, si in perioada asta e pe ciclu. Ce ar trebui sa inteleg din "de obicei nu imi place deasupra da fac si sacrificii"?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand in perioada asta poate fi in perioada de MENSTRUATIE a CICLULUI MENSTRUAL. In privinta acelei afirmatii va trebui sa o intrebi pe ea la ce activitate s-a referit, deoarece femeia sta deasupra in pozitia specifica doar in cazul in care intretine un contact sexual veritabil. Pozitia respectiva nu este folosita de o femeie virgina in nici un caz. happy

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu o mai crezi virgina daca spune ca nu ii place deasupra? Esti naiv sau mi se pare? Nu avea de unde sa-si dea cu parerea daca nu ar fi facut sex.

| RAY a răspuns:

Mann daca stai cu ea pentru sex macar fi sincer cu ea, acuma statul deasupra cum stai deasupra daca e virgina? ai facut sex sau ce ai facut? ciclu nu dureaza o vesnicie sa stii

| Emilian65 a răspuns:

Intelege ce vrei tu si ce iti convine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca e permisiva. Si cu altii.

| BadAngel3 a răspuns:

Nu mai e virgina. Minte. Dupa ceea ce a spus iti poti da seama,, DE OBICEI nu imi place deasupra.,, de unde sa stie ea ca nu ii place deasupra daca nu a incercat pana acum? Putea sa spuna ca NU CREDE, nu,, DE OBICEI.,,.