Ceva de care sa-si aminteasca(sa foloseasca) toata viata, doar este majoratul ei, nu?
Pai trebuie sa ti cont de ce gusturi are in primul rand si mai ales ca de la tine se asteapta la cel mai super cadou trebuie sa nu o dezamagesti. Pe parcursul timpul tu trebuie sa stii ce isi doreste foarte mult in limita si buzunarului tau. Eu de exemplu iti zic ce cadouri a primit sora mea de majoratul ei: de la prietenul ei a primit un colier su bratara din argint, un ceas de la Esprit un buchet mare de flori, o pereche de masnusi de la Puma si un ursulet cat ea de plus. A mai primit si bluzite de la altii, camasuta, bijuterii - gablont, is foarte multe ce poti sa ii iei doar ca trebuie sa ti cont si de ce isi doreste si ea. Nu imi ramane decat sa iti urez cumparaturi frumoase. Fi increzator pe tine ca vei reusi. Pusy
Am vazut ca a zis cineva sa ii iei inel... NUUUUUU... sa nu cumva sa faci asta pentru ca o sa dai inteles de altceva si o sa se panicheze si va interpreta cum crede ea si cum gandeste ea si poate nu va avea semnificatia pe care vrei sa eu transmiti tu. Iti spun sincer ca nu cred ca ar trebui sa ii iei inel, asta e parerea mea acum tu faci cum ti se pare de cuviinta. Succes
Tu o cunosti cel mai bine(deci tu ar trebui sa stii ce-i place) acum o luna a fost majoratul celei mai bune prietene si eu i-am luat 2 purcelusi de guineea! ciudat cadou nu? o fi ciudat dar eu stiam ca ea si-i doreste mult si de asta i i-am luat! Decat sa-i fi cumparat ceva pe care sa-l tina in dulap si sa nu-l vada decat de 2 ori pe an mai bine ceva ce-i place! Mi-a zis ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit! iar eu am fost super fericita! bafta si tie!
Daca apreciaza simtul umorului si daca nu mai e virgina, cumpara-i un vibrator .Sau ceva simbolic...