Asta nu inseamna ca nu te iubeste, ci asa e felul ei de a fi. I-ai atras atentia, e cam tot ce poti face. Ori accepti acest mic...defect al ei, ori o lasi in pace. Pur si simplu nu ii place sa vorbeasca la telefon! Eu o inteleg, pentru ca si eu sunt exact la fel. Vorbim fata in fata cat vrei, poate si virtual un pic, dar lasa-ma cu telefonul
Esti prost) scuze expresia,nu mai ii scrie, ignoro sa vezi ce face, daca nici asa nu te cauta, du-te la alta, nu ii pasa de tine!
Caracterul omului nu il poti schimba... poate este mai comoda si nu da importanta asa mare.Esti sigur de sentimentele ei? Noua, femeilor nu prea ne plac barbatii insistenti cum nici voi nu ne suportati cand suntem asa..las-o pe ea sa te caute..sa iti arate ca ii pasa de tine..nu ii mai trimite nimic.iar daca se supara poti sa ii zici "Ce rost are sa te caut daca tu nu raspunzi cand am nevoie de tine?"Fii putin indiferent.
Fetele de genul sunt atrase mai degrabă de baietii care le tratează cu aceeasi moneda si nu le place ca toata ziua sa fie cineva pe capul lor. Probabil si prietenei tale ii plac provocările, adica sa fie ea cea care încearcă sa castige inima cuiva. Acest gen de fete se pot schimba, însă doar din proprie initiativa, nu pentru ca le este atrasa atentia de către alte persoane.