| jj25 a întrebat:

Prietena mea implineste 24 ani si nu stiu ce cadou sa ii iau. Ce sugestii aveti?

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

O trusa de machiaj frumoasa, un parfum, o bluzita frumoasa, ceva dragut. O carte, daca ii place sa citeasca. Ai de unde alege!

6 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

O paleta de machiaj, un parfum, o bluzita, sau simplu: un buchetel de flori si un sincer te iubesc happyar face totul pentru o fata.

| Dvxy97rulov a răspuns:

Un buchet de flori si un inel ar fi cadoul perfect. Nu are cum sa nu-i placa. Eu as aprecia enorm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna pai depinde ce ii place. in general eu fiind o femie mie imi place sa mi se ia de ziua mea ceva cadou sa il am pe mai mult timp. adica sa ma tina nu sa se ofileasca in 2 zile. Daca aveti ani multi impreuna poti sa ii iei ceva inel de argint- sau aur si o sa se bucure enorm Bafta!

| claustrofob a răspuns:

Buna. Fetelor le plac foarte mult chestiile personalizate. Daca ai o poza cu voi 2 este perfect. Poti imprima poza si sa o pui in rama iar pe spatele pozei un mesaj frumos de dragoste, sau pe un tricou mai micut imprimi la fel poza voastra si acel tricou il pui pe un ursulet de plus sau ceva de genul. Cred ca o sa-i placa. Iar daca vrei sa-i mai ei ceva pe langa, un parfum, o bijuterie sau chiar un buchet frumos de trandafiri. Cu siguranta o sa fie incantatahappy

| aly1368 a răspuns:

O cina romantica si un buchet de flori! o s-o dea gata sau poti sa gatesti tu si sa fie undeva pe balcon daca stai la bloc sau daca stai in casa in pod dar sa fie sinistru si cu multe lumanari!

| Florin_Zaraf_1997 a răspuns:

Intr-o dilema similara si eu.