Dacă rămâne va fi o premieră.
Sarcină cu spermă confiată și rehidratată sub duș.
Un spermatozoid traieste in afara mediului sau, in afara zonei sale de comfort intre 24 si 48 ore, daca nu cumva mai mult. Gandeste-te cati spermatozoizi sunt intr-o pelicula fina de sperma de pe mana.
Restul e soarta! Alinierea planetelor! Destin!
Vezi că e o informație greșită. Bagă pe Google.
În aer liber, trăiesc între 20 min. și max. 2 ore.
Eu nu am citit pe Google ce a am scris, eu am citit articole medicale de specialitate, scrise de cercetatori englezi, olandezi si germani e tema asta.
Articolul nu il am sa ti-l dau sa il citesti, imi pare rau pentru tine. Dar daca intrebi un student la medicina sau un doctor, si el va sti sa iti zica acest lucru.
Intr-adevar in primele ore sunt cei mai activi, dar cu timpul isi pierd din virilitate.
Da, sigur e insarcinata si o sa nasca peste o luna)) Pentru ca spermatozoizii au intrat singuri in vagin si au fecundat ovulul care s-a implantat in uter.
Șansele sunt extrem de mici. Nu as crede că se poate întâmpla. Dacă chiar va este teama puteți face un test de sarcina, dae repet, nu cred că este cazul
Se poate ca sperma sa se fi reactivat in contactul cu apa si sa intre in vagin, in 10 minute presupun ca se uscase putin macar
Stiu ca spermatozoizii nu mor la aer, am descris cum am putut mai bine daca e posibil, daca nu era in ziua ovulatiei, nu ne stresam, nu stie daca sperma era uscata sau nu pe mana si cand s-a atins in dus daca a tinut mana sub apa inainte sa se stearga acolo iar nu stie
Doamne da nu conteaza asa ceva, nu si-a bagat mana pe acolo, prin interior, si clar s-a spalat pe maini pana sa ajunga sa faca dus ori daca nu tot si-a udat mana inainte prin dus, n-are cum sa ramana gravida nu mai continua discutia asta stupida, serios cum naiba va puteti imagina ca se ramane gravida asa?!