Caută pe internet " Tot ce trebuie să știi ca bărbat înainte de prima experiență sexuală " sau îi poți spune simplu că nu ești pregătit și că nu dorești.
Prima experiență sexuală trebuie făcută din iubire, iar dacă ea ți-a cerut asta mă îndoiesc că e vreo " cumințică " și cu alți băieți. Înainte de sex este nevoie de comunicare în primul rând, să afle ambii parteneri unul despre celălalt câte ceva, mai ales dacă sunt virgini sau nu. La cât de dornică e, eu nu cred că mai este așa că ar trebui să știe că tu încă ești virgin și fără experiență, asta putând duce la o greșeală oribilă.
Există și alte fete pe lumea asta, iar dacă tipa asta te obligă / insistă merită rănită din punctul meu de vedere.
Daca dorinta ei este sa faceti sex, nu ai cum sa o ranesti. Dar, ATENTIE!, faceti-o cu prezervativ ca altfel va treziti ca peste 9 luni sunteti copii cu copii.
Sexul in afara casatoriei este curvie care este un pacat, dar multi il fac din cauza ca se tem de incompatibilitate. "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat (fara sex inainte de casatorie), caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari. (Evrei 13:4)"
Daca te ai uita un pic pe la stiri sau le vesi fara sa vrei afla ca sunt popi sau de ai bisericii care fura din biserica, violeaza...despre ei ce mai zici?
Aham! Si din ce alte povesti o sa mai citezi aici la niste copii cu niste probleme concrete? Scufita Rosie? Ce este casatoria? Iti trebuie aprobare de la Primar + Dumnezeu ca sa faci dragoste cu cineva? Ciudat...Adam si Eva nu au fost casatoriti...hmm..si la inceputul lumii nici nu exista asa ceva! Dar ce conteaza de ce sa gandim cu capul nostru, cand putem sa citim dintr'o "carte sfanta" despre care nu stim sigur daca este autentica sau daca a fost vreodata + ca e scrisa de oameni .si interpretata tot de ei!
Ai uitat sa precizezi cati ani ai si de cat timp o cunosti pe prietena ta! Daca se intampla, sa folosesti protectie .
15 ani si 4 luni, dar ea ma roaga ceea ce este ciudat!
Intreaba pe un preot, sa vezi ca orice preot iti spune ca sexul in afara casatoriei este curvie