| NeaFlorin a întrebat:

Prietena mea,ma sperie din ultima ora,e paranoica,crede ca ma *** cu alte fete si orice i-as zice nu o impaca, acum niciun cuvant care ii zic nu ii mai place.
Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| adrianamara a răspuns:

Probabil ca a avut ea un motiv sa creada asta, incearca sa-i dovedesti ca nu e asa!

11 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Ai doua variante: ori o duci la psiholog, ori iti cauti pe alta. Gelozia e una, disperarea e alta, iar fata deja exagereaza!

| pisicutzamik a răspuns:

Pai,daca nu intelege si este geloasa si posesiva, da-i papucii!

| Keith a răspuns:

Sunt mai multe variante, ori i-ai dat motive sa creada asta, ori a fost inselata in vreo relatie anterioara nu mai are incredere si incearca sa isi ia masuri de precautie.

Răspuns utilizator avertizat
| Nelamuritul a răspuns:

Deci zii ceva frumos fai un cadou nu trebuie sa fie neaparatt ceva scump, ceva simbolic arata-i ca se insala.

| XyYx a răspuns:

Si eu sunt uneori asa. Si asta e din cauza ca cineva m-a inselat, si imi e frica sa nu se intample din nou acelasi lucrusad. Demonstreaza-i mai des ca o iubesti, sun-o des, trimite-i mesaje, si incearca sa fi intotdeauna sincer cu ea si sa nu o minti.
Uneori adearul doare, dar o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Bafta!

| dianadienutza142 a răspuns:

Ei bine, iai un cadou si sarut-o!

| Ionut_Coanca_1998 a răspuns:

Nu stiu frate fai si tu un cadou sau ceva eu stiu.
Daca nu ia bani iti dau eu sa ii ei ceva dragut laughing)
Ma glumitlaughing

| catalinaaa28 a răspuns:

Face asa pentru ca te iubeste si tine la tine incearca sa fi foarte atent cu ea si sa ii artati ca o iubesti daca nu intelege si nu reusesti sa o convingi da-i papuci bafta

| SatanCristina a răspuns:

Eu spun să o ierţi :3.
O să-i treacă şi totul o să fie perfect. big grin

| NeaFlorin explică:

Mentionez,sa zic ca dintr-o data zice ca numai am inima, desi nu am facut nimic.