Baiatule suntem in anul 2009... nu e nimic anormal sa o faci cu mai multi baieti! tu esti in italia. ce vrei sa faca biata fata sa iti puna lacat?
Frate e greu ca o fata sa aiba tot ce vrem noi, nu mai e virgina asta e la urma urmei daca o iubesti nici nu ai nevoie de altceva
Era virgina cand erati impreuna? ca daca nu era...nu e vina ei ca nu ati facut-o cat timp ai fost in romania... dar daca era dupa parerea mea nu ar trebui sa te impaci cu ideea ar trebui sa te desparti de ea...adica chiar ea recunoaste ca te-a inselat...orgoliul tau de baiat unde ii?
Anca may e pryetena ta?
eu nu cred
cred ca e pryetena celuy care a dezvyrgynat-o
las-o frate, ca ty-a spus cu gura ey
adyka te-a avertyzat ca nu may sunteti ampreuna
asa ca nu may o consydera pryetena ta
day cu FLYT
deja aty pune coarne
cauta-ty alta care antradevar tine la tine
bafta la agatat
Si ce vezi asa de anormal in asta? Tu ai fost combinat numai cu fete virgine? si te-ai invatat cu asta sau ce?
sau era virgina cand va-ti cunoscut?
asa sunt feletel in ziua de azi stai linistit:*
De ce iti e asa de greu? cand ai inceput relatia era virgina? daca da inseamna ca te-a inselat dar daca nu nu vad care e problema.incearca sa treci peste asta e normal in epoca asta k fetele sa nu mai fie virgine de la varste foarte fragede. iar fatul ca o fata a avut o rel sexuala cu un alt baiat inaintea ta nu e o crima e un lucru normal.asta in cazul in care nu vrei sa pastrezi traditiile alea antice si de demult sa iti iei nevasta virgina pentru ca ma ierti ca te dezamagesc dar alea sunt foarte rare si pe cale de disparitie