anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea mi-a zis un secret ca fratele ei este bolnav de HIV/Sida de cand era mic. Eu m-am speriat probabil ca poate este infectata si ea. Am luat legatura cu tatal ei, care m-a asigurat ca doar fratele este infectat, deoarece toti din familie si-au facut teste iesind negative. Am dat buzna cu ea repede la un cabinet medical, facand amandoi acest test hiv. Rezultatele au iesit la ambii negative. Eu stau impreuna cu ea cam de 1 an. Chiar daca rezultatele au iesit la ambii negative, parca nu am incredere. Ea zice ca este foarte sigura ca nu este infectata, ca si l-a facut si in trecut de mai multe ori, prcum si membrii familiei m-a asigurat de chestia asta.

Voi ce credeti, sa am incredere in analize? O asistenta de acolo mi-a zis ca daca eram infestati se vedea sigur... poate nu la mine...dar la ea sigur, deorece are un bolnav de hiv in familie de multi ani

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Scuza-ma,dar daca rezultatele medicale nu te pot convinge, crezi ca te putem convinge noi?
Foloseste prezervativ fara exceptie, ia-ti toate masurile de siguranta si continua-ti viata, exista mii de cazuri in care chiar unul din parteneri e infestat, iar celalalt nu are absolut nimic!

| Zenithf a răspuns:

Doar contactul cu secretiile purtatoare de virus te poate infecta. Saliva, sange, etc, dar numai daca intra in contact cu o rana deschisa pe piele, afta, carie sau alta "spartura" in bariera de protectie.

regis
| regis a răspuns:

Nu, sa nu ai incredere in analize, e mai bine sa te increzi in sfaturile copiilor de pe site...

| XtremePWN a răspuns:

Deschide Biblia la intamplare si la ce pagina se deschide sa asculti ce spune primul vers. De asemenea sa ai incredere in copiii de pe TPU si in horoscopul din ziare.

| RAY a răspuns:

Virusul hiv nu il poti avea de mic asta e vrajeala, virusul asta se transmite de la mama la copil, relatii sexulale, dar e posibil ca un copil sai nu-i fie transmis virusul, eu spun sai vezi analizele nu te juca cu viata ta virusul hiv provoaca moartea prin slabirea sistemului imunitar

| octha a răspuns:

Am o intrebare.ce e mai mare? dragostea sau boala intre voi, pentru tine? ce conteaza pentru tine mai mult? 1 la mana iti confirma testele.1 la mana iti confirma si doctorita.3 la mana iti confirma si parintii care au facut testele de mai multe ori, si in trecut.4 la mana daca toata lumea ar fi infestata cu hiv, atunci inseamna ca nu mai ai iubita? asta inseamna ca trebuie so lasi balta ce ea are pe fratesu cu hiv? gandire proasta. daca nu-ti zicea nici nu stiai, si pariu a dupa ce tio puneai cu ea si iti zicea, tu o lasa-i balta.o alta problema ar fi ca daca o fata e cu hiv astga inseamna ca nu mai are drept la dragoste? mai gandeste-te