sfatul meu. duo la un alt barbat, probabil ala o fi vreun taran care nu stie nimic de romantisme si de satisfacerea sexului frumos,, ori sa il duca la lectii de facut prostii, ori sa il lase deoparte
Doamne sfiinte daca i-ar fi scarba nici nu i-ar mai baga-o
eh ca sa o satisfaca trebuie sa mai foloseasca si mana si limbuta
Mda prietena ta are tot dreptul din lume sa fie f... bine , insa ea cind l-a ales pe el, a fost de acord cu aceasta, altfel nu se mai casatorea, asa ca ori sa rabde, sau sa discute serios cu el pe tema asta, sa-i dea sa citeasca diferite articole si articole stiintifice pe aceasta tema, sa-l faca sa inteleaga ca daca el nu o va face, are s-o faca altul, si cum se va simti el dupa aia?
Cum să-ţi fie scârbă?
Da' ce ţăran are trăi-i-ar familia lui? Pff...
E posibil însă să fie puţin inhibat. O problemă similară o avea verişoara mea care a rezolvat-o punând ea mâna prima pe el şi încet-încet... în câteva săptămâni nu au mai fost probleme.
Să încerce şi ea asta. Cine ştie?! Poate merge
Du-o in discoteca, in club, gaeste-i pe altu, si atunci nu o sa mai fie nici o problema.
Da ce sa spun cand a luat-o de sotie nu i-a fost scarba o fi avand barbatul pe alta si nu mai simte nici o atractie fata de ia sa isi caute si ea altul daca tot o mananca pasarica poate o va scarpina altul mai bine.
Sa schimbe barbatul!
Sau sa lasa aici un mesaj...sigur se gaseste cineva sa-i rezolve problema
Care este de fapt problema prietenei tale? Ca nu-i atinge sotul organele genitale cu mana?
Probabil ca a intervenit monotonia in relatia lor, sexul a devenit ceva mult prea uzual, simte nevoia de o schimbare, poate vrea ceva mai..."wild".
Eu zic sa apeleze la un cuplu de swingeri, ca tot e in trend. O data, de doua ori si se linistesc. Dar sa caute un cuplu in care femeia s-a saturat de atingerile barbatului, sa fie o schimbare pentru ambele cupluri). Nu-i rea ideea...
Pana acum nu i-a fost? sau inainte sa se casatoreasca cu ea?! sa incerce sa stea de vb cu el sa-i spuna ce o deranjeaza, poate ca a intervenit monotonia in relatia lor.totul depinde de am2
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: