| rzw15634 a întrebat:

Prietena mea s-a despartit cu mine pentru ca am picat sala auto. mi-a spus ca isi doreste un om sa isi dea interesul si sa invete pana crapa, sa nu aibe parte de confort ca nici ea nu a avut. ma simt foarte ciudat si suparat si a plecat fix cand aveam nevoia de ea. am invatat pentru examen dar nu atat de mult precum se astepta ea. se poate sa fie un motiv stupid de despartire asta? sau faptul ca si-a gasit alta persoana care poate 'munceste' mai mult decat mine? (asa dupa pretentiile ei) mentionez ca eu am 23 ani, ea are 24 si face 3 facultati laughing)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Pur și simplu experiențele ei de viață, capcanele mentale precum și traumele, mediul de viață timpuriu precum și alți factori au făcut-o să fie în felul acesta.

În ce fel te întrebi? Păi ceea ce face ea spune foarte multe despre ea și mult mai puține despre tine

Fără să o jignim, gestul denotă printre altele și superficialitate, materialism, lipsă de sine scăzută, instabilitate, nesiguranță de sine.

Așa că ea vrea pe cineva mai "puternic" pentru că ea e slabă.

Un om valoros care se respectă, fie că este femeie fie că este bărbat, n-o să facă vreodată un asemenea gest, o să te susțină și dacă n-ai să fii șofer pentru că nu îți place să spunem așa.

Să fim serioși, sunt vrdete foarte cunoscute de la noi care nu conduc și da mulți or să spună că ei au șoferi, dar hai să ne gândim puțin, nu e musai să faci asta, cu atât mai puțin dacă ai picat, o poți lua de la capăt peste câteva luni, un an de zile și nu e un capăt de țară, cu atât mai puțin să se pună probelma de așa ceva.

Eu zic că ești norocos că ai scăpat de ea. Mult succes să treci peste!

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Un simplu motiv. Putea să fie altul. Din nefericire, pare plauzibil.
Daca te iubea, nu te iubea pentru realizările sau nerealizările tale. Oricum, examenul îl poți da din nou. In mod normal, daca nu ii convenea, trebuia să îți traga cel mult o mustruiala sănătoasă.
Am auzit de cupluri care au pierdut ocazii imense că el sau ea a ratat o realizare, dar au rămas împreună. Dragostea trece de ce poți sau nu poți face.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

A gasit momentul si scuza perfecta sa se desparta de tine

| sweetys a răspuns:

Este doar un pretext. Probabil avea in plan sa se desparta de tine si nu stia cum sa o faca. Daca tinea la tine, ramanea langa tine si pentru urmatorul examen invata cu tine si te sustinea.
Asa ca nu te mai gandi la ea. Pune mana pe chestionare, invata, si demonstreaza-i ca si tu poti.

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Daca face 3 facultăți atunci e posibil sa fie asta motivul pentru care s-a despartit de tine. Oricum cred ca ti-e mai bine fara. Tre sa ai ceva probleme sa te determine sa faci 3 facultati deodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută alta

| shookdazed a răspuns:

Asta e un lucru clar ca e pe interes, dupa ce iti luai permisul trebuia si masina, si nu orice masina ci poate "bemveu"lasa-ma cu abureli de genul sa invete pana crapa asta e un pretext sa scape de tine ca poate a gasit unul cu scoala vietii si "bembeu".
Tu vezi-ti de treaba si de invatat si mult succes in luarea permisului.