| Jawsz a întrebat:

Prietena mea s-a despartit de mine acum câteva luni, peste ceva timp spunându-mi ca vrea ceva nou și ca practic s-a plictisit de mine. Din tot ce vad, are numai alegeri proaste dar observ ca este prea oarba ca sa vada. Cand stiu ca va deveni bataie de joc, îmi cam vine sa-mi smulg parul din cap. Ce naiba pot face ca sa ii deschid ochii din moment ce nici măcar nu mai suporta sa mă vada sau sa mă audă? Mă gandesc ca ultimul prost la ea in timp ce ea e foarte fericita căutându-și pe cineva. ????

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai de ce iti mai pasa?
Nu cred ca decizi tu daca face alegeri proaste sau bune, ceia ce face ea se numeste experimentare si cunoastere. Daca ea e fericita cu ce alege sau cum procedeaza nu are nimeni inclusiv tu de ce sa intervina ca doar e viata ei.

| HazelEyes77 a răspuns:

Incearca s o uiti si sa treci peste. Nu zic ca va fi usor dar in cazul de fata asta ar fi decent si demn sa faci nu sa te milogesti de fata aia care putin i-a pasat de tine. Las o sa se dea singura cu capul de sus n ai tu treaba cu alegerile ei. Pe tine ar trebui sa te intereseze doar ce se intampla viata ta. Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poti face cu ea? Nimic, pentru ca o sufoci, ofera i spatiu!
Iesi cu prietenii, practica un hobby, invatã ceva nou, iesi cu alte fete.

Dacã vrea se intoarce la tine, daca nu asta este.

| Cannibal a răspuns:

Nu ai ce să faci. Cel mai bine e s-o lași să dea cu capul pânâ se trezește.
Fiindcă oricât o sa încerci sa ii spui ca nu e bine o să creadă că ești obsedat de ea, gelos.

| VICTORTPURO a răspuns:

Este doar o chestiune de timp pentru tine si pentru ea, tu incearca sa nu te mai afunzi in asa ganduri legate de ea, deoarece totul intre voi s-a terminat, daca s-a plictisit de tine lasa sa isi gaseaca pe placul ei, de ce sa iti faci probleme pentru niste oameni nemultumiti si pretentiosi? iti spun un secret, de multe ori oameni de asa gen realizeaza mai tarziu ce au pierdut cautand asa la nesfarsit pe acel print pe cal alb, te poti astepta peste un timp oarecare sa se bage in seama cu tine iarasi, o sa vezi, cat despre tine nu te-as sfatui sa iti mai faci probleme si lasa gelozia, nu mai e impreuna cu tine, deci nu ai de ce sa iti faci probleme cu cine umbla si cu cine se culca, mult success.

| Cozariuc_Valentin_1953 a răspuns:

Pai tu esti o carpa ca barbat ( si femeilor nu le plac astia care atarna )! ea e genul de femeie care-i place sa exploreze! urmeaza-i exemplul si nu te mai interesa de viata ei, s-au ai fi in stare s-o reprimesti si atunci iti meriti soarta!