Imi dau seama ca suferi foarte mult, insa cred ca ea de cam ocoleste, se arata foarte distanta, iar dupa parerea mea se cam joaca cu sentimentele ta, ba te vrea ba se duce cu prietenele ei. Stiu ca ai icredere maxima in ea dar s-ar putea sa iti faca iluzii si sa te raneasca si mai rau. Arata-i si tu ca ai trecut peste si nu iti mai pasa asta o sa o faca sa fie curioasa si invidioasa, probabil sa se intoarca la tine. Cred ca ar trebui sa iti gasesti o persoana care sa te asiguri ca nu te va rani si tine mult la tine. FOSTA NU TE MERITA
Eu cred ca ceva simte pentru tine dar ceva ai facut de nu mai poate avea incredere in tine si ii e frica sa se intoarca.
Gandeste-te bine la ce s-a intamplat intre voi si daca tu consideri ca o sa poti sa indrepti lucrurile si sa nu mai gresesti atunci incearca incet sa te reapropi de ea dar daca nu mai bine las-o
Poate fi și un fel de tachinare din partea ei. Din ce cauza s-a despărțit de tine?
Am zis ca nu imi place un film si m-a enervat puţin si am zis ca,, nu ma cert cu tine pentru un film, ma pis pe el,, si a zis ca sa dispar. Si aia a fost despărţirea.