Poi odata ce ea nu vrea ca prietenul ei sa o sarute acesta crede ca ea nu il iubeste si binenteles ca vrea sa se desparta...dar sa incerce sa se sarute in locuri ascunse(sa nu le vada lumea)de vreo 2-3 ori si apoi nu cred ca va mai fi atat de rusinoasa, parerea mea.
Un sarut nu este atat de grav. Trebuie doar ca sa te lasi coplesit de sentimente, atata tot.
Cat despre baait, inseamna nu-i nimic de capul lui din moment ce n-are rabdare cu ea si vrea sa se desparta din aceasta cauza.
Normal ar fi sa se sarute cu el. sa se lase purtata de val si sa faca exact ceea ce face el. sa se ia dupa el ca nu e deloc greu.
si sa fie relaxata.
Buna
Pai sincer, il cam intzleg pe baiat, adica ce fel de relatzie e aia daca nici macar nu il sarutzi pe saracu baiat.
Dar cred ca si el ar trebui sa fie putin mai intzelegator, avand in vedere ca prietena ta nu s a mai sarutat nici o data.
Eu as sfatuiio pe prietena ta sa si faca curaj si sal sarute pentru ca altfel il va pierde.Baietzilor le place sa fie, rasfatatzi,
Sper ca te am ajutat:*
E normal sa zica asa el crede ca ea nu il place ar trebui sai spuna ca nu se pricepe la sarutat si gt
Pai vrea sau nu vrea pana la urma?
Din "ea vrea dar e foarte rusinoasa" si din "incearca sa o sarute, ea respinge" nu inteleg nimic.
Oricum, nasoala treaba.
Acum, baiatul are dreptul sa se simta ofensat intr-un fel, probabil crede ca daca ea nu-l saruta nu tine la el. Vorbeste cu prietena ta si convinge-o ca daca il saruta nu se intampla nimic.
P.S: cati ani are prietena ta?
Poi...iti dai seama ca nu prea ar merge relatia, ce ai putea face tu este sa o incurajezi, nu are nimic de pierdut, si totusi daca tine atat de mult la prietenul ei trebuie sa o faca si pe asta
Andreea AM SCRIS CA ARE 16 ANI SI AM UITAT SA MENTIONEZ ca prietena mea i-a spus prietenului ca s-a sarutat ca nu a vrut sa se dee de gol, Si ei sunt de jumatate de an impreuna si deeaceia el vrea sa se desparta pentru ca atit timp petrecut impreuna si nu s-au sarutat niciodata.nasoala treaba
Prietenul ei are toate motivele sa se revolte.Are modele de relatii in fata ochilor, in care fata si baiatul se saruta, probabil este presat de prietenii lui.Gen : "Cand o saruti si tu,ba?"... Explica-i prietenei tale ca odata si odata trebuie sa se intample primul sarut,ca e un moment frumos de care nu are de ce sa se teama,si sa isi faca curaj sa accepte sarutul. Daca nu se poate gandi singura la toate astea,tu,ca prietena a ei,spune-i ca e un lucru normal, pe care la o adica, toata lumea il face! Succes! :*
Ea spune ca numai eu cre asa, dar de fapt m-am convins ca toata lumea asa crede.Chiar imi fac griji pentru ea.Are dej 16 ani si nu sa sarutat nici o data la ea deja trebuie sa se inceapa viata sexuala dar ea nici nu s-a sarutat.
Ar cam trebui să-i spună adevărul, că nu e vreun secret de stat. Aşa, ar înţelege şi el şi ar încerca s-o ajute. Oricum, de la sărut nu se moare, duh...
Eventual, încearcă să-i explici tu cum se face sau... n-am idee. Trebuie să aibă curaj, oricum nu-i mare lucru.
Pff...ce-i aici greu sa te saruti dureaza citeva secunde, nu stiu ce sa fac.ea il iubeste ft mult si e foarte stersata.Pentru ea sarutul este un dusman.Eu i-am spus ca dupa asta o sa mai vrea, dar ea Dne fereste sa auda de asta.Deja incepe sa ma irite.Nu stiu ce-i cu ea
Andrei5001737 întreabă: