| alepatry a întrebat:

Prietena mea s-a indragostit de un verisor de-al ei, voi ce credeti despre asta, ce sfaturi as putea sa ii dau, deoarece ii place chiar foarte mult de el, il iubeste, ce as putea sa-i zic, va multumesc mult, pentru sfaturi,

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai nu e bine, mai ales daca e verisor mai apropriat, daca e mai ales verisor primar atunci spune-i ca e pacat sa fie cu o ruda, fiindca e incest.Incestul este considerat un pacat foarte mare, in plus ce parere ar avea familia?
Cand sunt atatia baieti...mai ales ca lui poate nu ii place de ea, ar trebui sa il iubeasca, dar nu ca pe un eventual iubit, ci ca pe un var!

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa isi vada de treaba ei, ca nu are sanse de reusita, toti vor fi contra si e normal sa fie asa.Sant baieti, are de unde alege.

| anonimaa a răspuns:

Mha am mai auzit povesti din astea... legal nu este si poate nici corect dar nu ne putem alege noi pe cine iubim si pana la urma daca are sentimente puternice poate ar trebui sa vorbeasca cu el...adica pana la urma nici ea nu stie ce vrea si cel mai bine ar fi sa se gandeasca daca vrea sa se complice sau sa pastreze o relatie amicala

Răspuns utilizator avertizat
| Jolie_6609 a răspuns:

Nu cred ca e vorba de indragostit, ci este mai mult o atractie fizica happy. Va trece cu timpul (daca nu se va mai gandi la el). Mult succes si sustine-o pe prietena ta:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa faca ce vrea ea, dar sa nu ramana gravida! Si-asa sunt destui idioti pe pamantul asta... laughing