Cred ca el si-a pierdut interesul si iata si dc: prietena ta il sufoca cu mesaje si telefoane,deci baiatul nu vrea sa aiba in preajma o astfel de prietena. sfatul meu e ori ca prietena ta sa nu-l mai bombardeze cu sms-uri si cu telefoana si sa-l lase pe el sa umble dupa ea, ori sa nu mai fie cu el, caci nu cred ca o mai iubeste ca la inceput si nimeni nu vrea ca ea sa sufere.
Pentru ca el nu a tinut niciodata la ea si nici nu va tine, s-a culcat cu ia si gata nu o mai vrea, prietena ta nu are rost sa sufere dupa o persoana care nu o apreciaza si nici nu tine la el.sa nu il mai bage in seama, sa il lase pe el sa se bage in seama cu ea.sa nu ii mai
trimita sms, sa nu mai vb cu el la tel sau pe mess, sa ii dea pace de tot.sa vada in cat timp o va cauta el si daca o va cauta peste cateva zile si pe vreun tot revoltator nu tine la ea si nu are rost sa se sufere
Poate e neserios si nu prea il intereseaza de ea, spun si eu, sa nu se supere pe mine
E clar ca interesul lui pentru ea a scazut, adica sa iti dau in exemplu:eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si ma suna cam din 2 in 2 ore pe zi, rar trec 4 ore sa nu ma sune...deci e clar ca nu o mai iubeste. Spune-i sa vorbeasca cu el fata in fata si sa ii spuna ce simte.Doar vorbind pot rezolva ceva.
Un singur lucru pot sa spun despre acel baiat >> Nu merita!
Eu zic sa ia initiativa si sa incerce sa puna punct. Sigur asa va suferi mai putin, spre deosebire de acest moment al relatiei, adica Indiferenta Doare! si toti stim asta.
Sau sa-i mai acorde o sansa incercand sa discute cu el despre aceasta "problema", despre cum se simte ea din cauza ei, asa poate se va schimba
Dar daca tinea cu adevarat la ea... nu era nimic de schimbat.
anonim_4396 întreabă: