anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea se vede cu un băiat de o perioada lunga și îl place mult, însă nu sunt oficial iubiți. Cum ar trebui sa procedeze pentru a oficializa relația?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este problema prietenei tale in care tu nu ar trebuiis a intervii deloc, fiindca ei doi au de discutat daca vor sa treaca la un pas urmator, sau ramana simpli prieteni.

| PetraMath a răspuns (pentru Violleta2022):

Doamna Jassmina, prietena mea nu are cont pe TPU și m-a rugat sa pun aceasta întrebare pentru a primi niște sfaturi eventual de la persoane care au trecut prin aceeași problema, sa spunem asa. Dacă nu poți da un sfat, nu mai comenta doar ca să dai un răspuns.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PetraMath):

Prietena ta banuiesc ca nu-i oloaga si are acces la internet, ceea ce-i permite ca in 2 minute, sa-si faca un cont gratis pe TPU, ca sa intrebe singura.
Este jenant sa vii aici punand intrebari pentru altii, cand nici nu ar trebui sa-ti bagi nasul in viata lor personala.
Da-i sansa sa-si puna singura intrebarile, ca nu face sens sa fii tu avocatul ei, mai ales cand avem intrebri directe pentru ea, cand este viaa ei personala samd.

O persoana oloaga nu poate accesa internetul? În fine! Iar ai vorbit aiurea... Eu cred ca tu nu ai prieteni și nu știi cât de stransa poate fi o legătură între 2 prietene. Eu am specificat ca ea a vrut sa pun întrebarea pentru ca vrea sa vadă dacă mai trec și alții prin aceeași situație și poate primeste câteva sfaturi. Tu fiind un om singuratic, după părerea mea, comentezi la fiecare postare, dar fără sa oferi niciun ajutor, niciun sfat constructiv. În fine! Te rog sa nu ma mai "ajuți".

| Violleta2022 a răspuns (pentru PetraMath):

Nu te mai baga in viata privata a prietenlor, ca risti sa i-o distrugi!
Da-i sansa sa-si coordoneze singura viata si sa puna intrebari cu propria ei gurita (sau scrise de propria-i mana), si evita sa o mai manipulezi, ca nu-i normal!
Asta nu-i ajutor din partea ta, este control si manipulare!

Doamne ferește! Nu mai am cuvinte!

| Violleta2022 a răspuns:

Doar in imaginatia ta.

| Goete a răspuns:

Adica, ne intrebi pe noi cum s-ar putea casatori ei?

| PetraMath a răspuns:

Începi sa devii enervanta. Mi am făcut cont aici sa scap de oameni ca tine care înțeleg în gura. Evita sa răspunzi la întrebari care te depășesc.

| Nic-cel-mare a răspuns:

Cum adica oficial? Oficial nseamna ca trebuie sa se casatoreasca. Nu dai anunt la monitorul oficial ca sa iti faci un iubit. Daca se comporta ca un cuplu nu mai e nevoie de nimic. Daca nu au ajuns la stadiul de cuplu, inseamna ca nu sunt nici iubiti. Nu e nevoie sa intrebi "vrei sa fii iubitul meu?" pentru ca uneori gesturile vorbesc de la sine. Prietena ta ar trebui sa stie daca relatia merge inspre una de iubire sau inspre una de prietenie. O comunicare deschisa cu partenerul ar lamuri situatia.