| andrey9999 a întrebat:

Prietena mea tot imi zice ca vrea sa e despartim spune ca numai simte asa mare lucru pentru mine si zice ca s-a cam dus totul si se duce in continuare. mia mai zis ca oricum si daca acum ar merge tot poate peste un an am ajunge tot la rezultatu asta de despartire. nu stiu ce sa fac sau cum sa fac daca as putea sa o fac sa numai gandeasca asa. spune ca vrea sa fie singura si ca nu-i mai trebuie prieten acum de curand. oare as putea sa o fac sa ramana cu mine? oare ce as putea sa fac sa fie totul ok sa se simta bine cu mine si etc... vreau raspunsuri serioase va multumesc

3 răspunsuri:
| boyandme a răspuns:

Las-o frate impace. gaseste-ti alta fata. sunt o gramada. Un sfat : Niciodata sa nu suferi dupa o fata!winking

| Libelle a răspuns:

Deci nu ai cum sa o fortezi. probabil ca s-a plictisit, sau poate are pe altcineva iar in cazurile astea chiar nu poti sa mai faci nimic pentru ca este alegerea ei si oricat de nedrept ar parea chiar nu poti sa ii schimbi gandirea. tot ceea ce o sa faci daca ea nu mai vrea sa fie cu tine este sa te consumi si degeaba. nu se merita deci trebuie sa accepti situatiawinkinghappy

| Georgiana21 a răspuns:

Păi încearcă să aduci ceva nou, spune-i lucruri pe care nu i le-ai mai spus până acum... Spune-i ce simţi cu adevărat, şi dacă nici atunci nu se schimbă nimic, înseamnă că ar trebui să treci mai departe.