anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea trece printr-o perioada grea, parinti ei s-au despartit si e suparata mereu i-am zis ca ii sunt alaturi. de ceva timp se comporta urat cu mine imi zice ca nu are chef de vorba si sa ne vedem o prietena de a iei mi-a zis ca are o gramada pe cap si sa o las ca pe ea ca isi revina singura nu ii place sa fie stresata ii place sa fie mai libera, idea este ca o iubesc mult si ea imi zice ca ma iubeste dar s-a schimbat nu stiu ce sa fac cum sa reactionez, mi-a zis ca o sa isi revina si o sa treaca putin timp, eu nu stiu cum sa reacionez fata de ea. ce sfat imi dati...

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Încearcă să discuţi cu ea şi să o întrebi exact cu ce o poţi ajuta şi care sunt problemele ei. Să o laşi în pace nu ajută, e nevoie de comunicare. Multă! Baftă!

| Benghazini a răspuns:

Nu lasa dupa ea, asa zice pentru ca e stresata, suparata. da daca lasi dupa ea ajungi sa o pierzi total! deci vorbeste cu ea, si incearca sa o ajuti! si spune-i ca n-ar trebui sa fie nervoasa pe tine si sa comunice cu tine, daca chiar te iubeste. Impunete, spune-i ca esti iubitul ei, pe umarul tau ar trebui sa planga, sa ti se destainuie tie, nu la vreo prietena, sau colega! Fi prioritar!

| bogdaniftimie a răspuns:

Credetima am incercat asta, dar ea comunica mai mult cu verisoarele ei decat cu mine. nici nu stiu ce sa mai fac. mie imi zice ce pateste si ce are dar dupa ce imi zice vorbim putin e suparata si nu mai are chef de nimic.

| cornculapte a răspuns:

În primul rând, să folosești semne de punctuație.
Cât despre prietena ta, e normal să se comporte mai diferit dacă tu spui că trece printr-o perioadă grea. Atâta timp cât îți spune ce probleme are și nu-ți ascunde nimic, nu cred că ai de ce să-ți faci griji. Oferă-i sprijinul tău și arată-i că ești lângă ea dacă are nevoie de ceva. Dacă o să aibă nevoie, o să vină ea la tine.