Nu asculta ce-ți spun ei, încearcă să comunici cu ea pe tema respectivă, și nu pe telefon ci în față, într-o relație importă foarte mult comunicarea, bănuiesc că ei nu-i ajunge atenție din partea ta și de aia îl ține pe tipul cela, dar mai mult nu dorește nimic de la el pentru că te iubește pe tine, pot fi mai multe variante în cazul dat, mai multe potive, îți spun cel mai bine e să vorbești cu ea pe tema asta, fii sincer cu ea spune-i că te deranjează faptul ăsta, spune-i tot tot, și vezi cum reacționează ea, nu e de loc normal asta, dacă continuă tot așa relația nu poate dura mult, mai devreme sau mai tărziu unul cedează, și asta-i normal. Încearcă să vorbești cu ea, și nu-i ascula pe ăștea care îți spun despartăte ca să nu fie cazul să regreți mai tărziu, cel mai bine ea și vorbește, o zi bună!
Am vorbit despre asta,nu prea ii iau in seama eu stiu cum e ea de fapt,pai a zis ca nu a ajuns niciodata sa vorbeasca cu el pe tema asta,si e doar politicoasa si ii raspunde cand ii trimite mesaj sau o suna si mi se pare normal,adica e libeetatea ei,atat timp cat e cu mine mereu si e sincera cu mine,nu vad de ce as fii gelos,stiu ca ma iubeste,imi demonstreaza mereu asta,e mereu langa mine,e libertatea ei sa vorbeasca,nu o pot tine inchisa si izolata,daca e sa plece si isi gaseste pe altul,inseamna ca nu m-a iubit,si eu sunt ala care a iesit invingator,eu ii afer atentia mea,sunt sincer cu ea si ii spun mereu ce am de spus,daca e considera ca nu eu sunt alesul,asta e,viata merge mai departe,pana atunci,nu pot sa ma despart de ea pentru simplul motiv ca vorbeste cu alt baiat,ar fi o nebunie, mersi de raspuns, celelalte mesaje m-au facut sa gandesc cam negativ, dar mi-am revenit, mersi!
Ea nu spune altor băieţi că are prieten, şi tu îţi faci griji să nu se supere că te deranjează asta...
De ce nu intelegi ca fata de tine are doar sentimente de amicitie/prietenie iar adevaratele sentimente de dragoste/iubire le are fata de acel baiat.Acesta este adevaratul motiv pentru care nu ascunde dorinta de avea o relatie cu baiatul respectiv. Gelozia ta nu face nici cat o "ceapa degerata" si nici comentariile tale din momentce idila pe fata dintre cei doi tine de mai bine de o luna. Trebuie sa te impaci cu ideea ca nu tina la tine ca la un iubit deoarece ea nu te iubeste.
Nu are sens ce zici tu ) e cu mine de 9 luni,asta e doar un tip care o cauta,e cu mine toata ziua, imi scrie, ma suna non stop, el o cauta pe ea, nu ea pe el, gandeste-te mai bine acum
Poate fi "cu tine" de cand v-ati nascut. Pe langa ca esti "ORB" se pare ca esti "lipsit de judecata", zic asa pentru a ma exprima elegant. Daca te iubeste de ce nu i-a spus din prima clipa ca are iubit si sa nu o mai deranjeze niciodata? Daca te iubea din prima clipa inchidea discutia cu "acel cineva". Daca tot n-ai inteles iti meriti soarta si te poti pregati sa-i tii lumanarea.
Oi fi tu gelos, dar viata este o competitie si atata timp cat fata accepta sa fie curtata si de acest baiat, atunci el nu are nicio vina.
Deci nu e prea normal? I-am zis asta, dar nu schimba nimic in privinta asta, nu stiu ce sa fac, parca imi pierd increderea in ea.
Si ea are dreptul sa spere la o viata mai buna!
N-am ajuns chiar acolo, totul e bine intre noi, ma iubeste, imi demonstreaza asta mereu, nu cred ca e vorba de asta
Te iubeste la nebunie, atat te milogesti de ea
Își bate joc de tine.
De unde naiba ai atâta încredere?
Nu e nimic faptul că vorbește cu băieți, dar s-o facă zilnic, cu același e cam deplasat.
Văd că îți tot găsești scuze. Până la urmă e viața ta, decizia ta.
Părerea mea e să te desparți de ea. Vără vorbit și alte căcaturi.
Dacă voia, îl băga la respingere sau îi spunea că are prieten, nu-i răspundea sau orice altceva, dar ea preferă să vorbească cu el.
Dacă vrei să accepți asta, e treaba ta.
iesi si tu cu o fata si distanteaza-te de ea, sa vezi cum galopeaza ca o caprioara inapoi la tine
Tine la tine nu gluma. imagineazati in ziua de azi o fata face spume daca isi vede prietenul doar ca se uita dupa alta fata daramite ca o fata sa il sune zilnic pentru o luna. cauta alta prietena ca asta nu da nici 2 bani pe tine, imagineazati, nici macar nu incearca sa ascunda faptul ca vorbeste cu altul asa de mult ii "pasa " de tine.
Nu intelegi, el o suna pe ea, ea nu il cauta niciodata, doar ii raspunde cand o suna sau la mesaje
Nu conteaza cine pe cine cauta. o data ce ea are prieten trebuia sa ii explice aluia " am prieten nu ma mai suna" dar ea raspunde de fiecare data si vorbesc. si nu o sa sune ea pe el, tu nu stii orgoliul tampit al unei fete? cica ai prietena
Pe mine ma cauta non stop, ma sus in fiecare ora, rar se intampla sa nu stim ce facem, si ea face asta, de multe ori eu o ignor si tot ea ma cauta. Gadestete acum.
Poate se simte prost pentru ce face cu ala si crede ca " compenseaza daca iti arata ca tine la tine cautandute mereu. crede-ma, o persoana care are iubit nu vorbeste zilnic si cu altii. da, multi au prieteni si restul dar daca era fata mai ziceam ca vb zilnic dar baiat? esti chiar orb
A facut asta dinainte sa vorbeasca cu asta,de la inceput suntem asa,nu e doar de acum, a zis ca pur si simplu nu au vorbit despre asta, si daca ar fi cazul sa o intrebe de iesit sau ceva de genul, iar explica situatia si gata, acum intelegi?
De ce ai mai pus intrebarea asta daca tot ii cauti scuze atat? sau vrei tu pe tine sa te convingi ca nu iese si cu altul pe langa tine?
Nu stiu,sunt derutat,mi-am dat seama ca nu conteaza poate,aveti dreptate, am fost orb si nu am vazut asta pana acum, o sa vorbesc clar cu ea si daca nu schimba nimic, o sa trec mai departe, nu e prima nici ultima
Nu trebuie sa stai sa te uiti cum o curtezana altu, împiedic-o sa mai comunice cu el, daca nu amenință-o ca va despartiti.
Nu am stat sa ma uit ) relatia noastra e bazata pe libertate in principiu,nu o sa umblu toata ziua dupa ia sa vad ce face sau cu cine vorbeste,ea mi-a zis asta, deci nu ascunde acest fapt, i-am zis ca ma deranjeaza si ia blocat numarul, de fata cu mine, deci e incheiata discutia) Mersi!
Nu cred că e normal.și in plus cred că daca vrea sa mai vorbească cu el sa-i spuie că are prieten și asta să fie de fața ta. Daca te iubește și ține la tine nu te va face gelos in așa mod.
Dany_Daniel_1998 întreabă: