Daca amandoi aveti ''jucariile'' voastre sexuale (pasarica si penisul) foarte bine intretinute, incat sa fie intr-o perfecta stare de igiena, in acel caz fara nicio problema puteti sa va faceti reciproc sex oral, (cunilitie si felatie) fara nicio teama sau retinere fiindca atat teoretic cat si practic, nu poate sa exista o posibilitate reala de a va imbolnavi. Succes. Multa sanatate!
Infectiile urinare va afecteaza daca nu mentineti curatenia organelor. Cu un prezervativ pe limba ta nu prinzi nimic si ea sa til puna tie pe cremvust
Daca nu ai nici o boala, e ok, da-i drumul, daca ea e sanatoasa si nu are nici o boala/infectie...e ok da-i drumul.
O sa facă boala vacii nebune.
Zău, dacă sunteți 'neatinși', ce ar putea lua grav?
Ai auzit de boli prin transmitere sexuala? Mie mi-a făcut prietenul meu sex oral și am făcut candidoza, dar am luat pastile și a trecut! Cât pentru întrebarea ta, cel mai ok ar fi sa folosiți pentru tine un prezervativ și pentru ea sunt un fel de prezervative speciale pentru sex oral! Dar dacă amândoi sunteți sănătoși și nu aveți nimic la zonele intime puteți să faceti! Mult noroc
"Din cauza la unele medicamente" rezulta candidoza, care e o ciuperca, nicidecum la unele bacterii.
Deci tu crezi ca dacă îți speli și schimbi lenjeria intima zilnic și te speli acolo jos regulat, iei bacterii din aer?! Dar dacă te așezi pe o toaleta care pare curata, dar nu a fost dezinfectata cum trebuie? Gen toaletele publice? De acolo nu se ia nimic, nu?
Dacă unul din părinți voștri nu erau bolnavi când va conceput, slabe șanse să există vreun risc de boală.
Teoretic se pot lua boli prin sex oral, dar avand in vedere ca e prima data si sunteti,, puri,, nu luati nimic. Cei care au contacte dese cu mai multi parteneri ai șanse crescute de a lua o boala.
Tehnic vorbind, "virgin" nu e sinonim cu "sanatos".
Teoretic vorbind ma refeream ca daca e pentru prima data la ambii is,, cutați,, si nu pot avea boli care se transmit pe cale sexuala pentru ca nu au mai avut contact. Acuma numai ei stiu cat de sanatosi sunt, eu nu le am facut analize.
Dar exista vreun risc și dacă are herpes? Ei ii mai apar din când in când ( 1 data la 2-3 luni ) din mai multe cauze
Și de asemenea, are și aparat dentar și câteodată o taie putin in interiorul gurii, dar nu incat sa fie o rana foarte adanca