anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena nu e de acor cu sexul oral desi nici macar nu a incercat.Cum o pot convinge? Am vrut de cateva ori sa-i fac dar nu ma lasa.

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista nicio metoda de convingere. Probabil ca iti va face sex oral insa acest lucru se va intampla doar dupa ce sentimentele ei launtrice fata de tine vor deveni foarte puternice sau pe parcursul relatiei isi va modifica sau chiar schimba "imaginea" ca sexul oral este ceva nefiresc, scarbos sau facut doar de o anumita categorie de fete/femei. Faptul ca nu accepta sa-i faci nici ei s-ar putea datora unor percepte morale, etice sau religioase.Trebuie sa ai rabdare, de obicei timpul rezolva toate problemele.

| neutrino a răspuns:

Pentru inceput fa-i tu ei de cateva ori.

| princess004 a răspuns:

E fată desteapta, ce sa zic.

| BaiatulAnonim a răspuns:

Probabil nu are exercitiul preludiului in sange. Cand mai urmeaza sa faceti sex, joaca-te cu ea si cu trupul ei si pe langa clasicele saruturi pe corp (gat, sani etc) incearca sa iti umezesti degetele si sa o freci usor in zona clitoridiana si sa ii starnesti interesul. Apoi, roag-o sa te lase jos 1 minut. Iar daca nu ii va placea efectul limbii pe clitoris te opresti imediat si te duci sa cureti gura. Am mai cunoscut fete sceptice, totul e sa stii cum sa le starnesti curiozitatea big grin Bafta big grin

| Suck a răspuns:

Pozitia 69 si fa-i tu oral, nu se va putea abtine sa nu-ti faca si ea tie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Las-o in pace, ce poti face...
O scarbeste ideea de a pune gura pe unde iese pipi. Ceva normal, pana la urma, daca n-ai gandi cu p*ta sculata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand nu o sa aiba parte de orgasm in viata ei sa ii spui sa nu se planga si sa nu te insele de parca ar fi vina ta. femeile ajung mai repede la orgasm de la sex oral decat cel normal dar data prietena ta e batuta in freza ca pricess mai sus, ce sa le faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

El sa ii faca ei. citeste mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate nu se simte bine ca cineva să-i bage botul la veveriţă laughing. Cel mai probabil e stânjenită. Eu zic să nu-i mai faci aşa propuneri, o să îţi ceară ea mai târziu.