| alexander_2811 a întrebat:

Prietena unui prieten se da la mine.Totul a inceput de la un simplu joc "adevar sau provocare", cand el nu era de fata.Ba un pupic, ba o muscatura de buza si ea s. a atasat de mine.
Acum imi trimite sms. uri, se uita incontinuu la mine, nu stiu ce sa fac.Intr.un fel mie imi place si am inceput sa ma obisnuiesc.Nu prea suport cand e cu el si se saruta de fata cu mine. Ce e de facut?happy
Nu vreau sa va bateti jocbig grin
Urgent

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

Nimeni nu merita sa fie tradat si mintit de catre un prieten.
Daca el te-a ajutat si chiar iti este prieten, eu zic sa o lasi moarta.
Las-o sa te priveasca, dar nu te atasa de ea, si nu ceda ' jocurilor' ei.
Prietenia este pentru toata viata.

13 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu era cazul sa te lauzi pe site, nu era cazul ca aceasta stire sa ajunga la noi sau altii, ci exact la prietenul tau, daca spui ca sunteti prieteni. Ce gest este asta mah? Eu cred ca sunteti doar cunostinte, la niciun caz prieteni! Deja ti-ai tradat "prietenul". Pentru tine nu-i o decizie grea, e una usoara.

| Dizzydizz a răspuns:

Pai cu siguranta las-o tu.Nu ii mai da atentie.Gandestete se merita sa strici o prietenie pentru o fata? Si ce fataoh go on
Aare 2 fete.De unde stii ca mai incolo, daca e sa te combini cu ea nu o sa iti faca si tie la fel cum ii face prietenului taw?
Deci mai bine nu ii dai atentie, ii clarifici ca nu vrei sa se mai dea la tine si daca nu renunta ii spui prietenului tau. E cel mai bine aSA, DACA esti un prieten adevarat asta vei face.

| Monica a răspuns:

Ai risca să îţi pierzi prietenul pentru ea?
L-ai trăda?
Fetele vin şi se duc, prietenii rămân pentru totdeauna!

| Alex0194 a răspuns:

Ai risca sa-ti pierzi prietenul pentru o fata care te poate lasa pentru altul ziua imediat urmatoare? Eu n-as face asa ceva si nu-ti recomand. Spune-i sa te lase in pace.

| ancutsa13 a răspuns:

Explica-i fetei ca nu poti accepta avansurile ei atata timp cat este cu prietenul tau. Daca te va vrea pe tine intr-adevar o sa se desparta de prietenul ei, dar totusi asteapta o perioada de timp pana sa fii cu ea.

| alexander_2811 explică:

Dar nu sunt chiar asa prieten cu el...adoca facem parte din acelasi grup, faza e ca nu prea as renunta, as vrea sa profit un pic de ea. voi ce ziceti?

| alexander_2811 explică:

Pana la urma s. a cam incheiat treaba.Am incercat sa nu o mai bag in seama.Chiar daca e cam nasol.

| marycool a răspuns:

Este chiar o situatie grea.
Cred ca ai facut o greseala la "adevar sau provocare", nu trebuia sa accepti.Si ceea ce facea ea se numeste santaj.Conform legii este interzis.Incearca sa o ignori.Sau daca iti place de ea va trebui sa o uiti. Daca tii la pr tau, daca nu incepe o relatie.

| ONU_2429 a răspuns:

Daca esti prieten adevarat cu el si ai respect pentru el respingi avansurile, si ii spui preitenului tauhappy

| bubbi a răspuns:

Ai facut foarte binehappy

daca prietenul tau inca o mai place las. o baltaa!

nu merita sa iti tradezi prietenul pentru o fata care vrea doar sa se joace cu voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

spune-i ca o iubesti si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma fa ce vrei, e alegerea ta, dar sa nu iti para rau mai tarziuwinking

| deeutza02 a răspuns:

Nu merita. daca se saruta cu el in fata ta e clar. daca te iubea se desp de el si venea la tine.nu trada prietenia gandeste-te bine merita o fata asa ceva?