Nu mai este virgina fiindca a avut contact sexual (masturbare de catre partener). Si himenul s-a rupt, dovada fiind ca a sangerat (oricum, rareori un himen intact permite trecerea a doua degete).
Nu il tot intrebati dc nu a facut-o normal, daca fata era virgina e normal ca accepte mai degraba peetingul decat un penis in vagin. majoritatea cuplurilor se excita asa fara a face sex, e un mod de a ramane virgin/a si reduce riscurile. Probabil nu ai vrut sa o dezvirginezi, de fapt sunt convinsa ca nu asta iti era intentia, dar himenul ei posibil sa fi fost pozitionat mai aproape decat la alte fete si ai dezvirginat'o.acuma asta este, nu e capat de lume. Oricum, acum puteti face sex
Bine inteles. atat timp cat si sange a curs da dar de ce ai dezvirginat`o asa si nu nomal? Vreau sa mentionez ca eu cand am fost virgina nici degetul mic nu imi intra in vagin. pe ea nu a durut`o? incercati a doua oara nu cu degetelul ci normal!
sper sa fie de folos raspunsul:*
Este posibil sa o fii zgariat cu unghiile asa ca nu te impacienta. Eu una nu cred ca ai degetele asa de lungi, din moment ce cateodata nici macar cu penisul unii baietii nu reusesc sa dezvirgineze.
Cel mai probabil nu mai e virgina... da pentru a vi siguri merge-ti la un ginecolog ca sa fi-ti siguri de raspuns...
Din pacate da... eu zic ca era mult mai normal si mai ibine daca o faceai normal.acum asta este treceti impreuna peste asta :*. Bafta
anonim79 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: