Eu unul m-am saturat de toate copilele de 13 ani care vorbesc de problemele lor la persoana a 3-a.
...
Hm...nu e mereu asa si eu mai pun intrebari pentru prietenele mele aici, pe TPU, iar cand e vorba de mine zic :"Eu"! Dar intr-adevar sunt multe care se ascun in spatele pronumelui la persoana a 3a!
S-a dat de gol singura! intrebarea ei incepe cu "Prietenei mele ii place de un baiat " si se termina cu "dar vreau sa stiu raspunsul la intrebare indiferent daca sufar sau nu "
Hahaha,asa este, e doar un copil necopt la minte, dar trebuie sa o ajutam, putini copii isi pot recunoaste adevaratele probleme, poate ca fug uneori de propria cunoastere a firii lor!
Hm...eu zic ca cel mai potrivit ar fi sa discute cu el despre asta, daca el nu are o relatie noua ea ar trebui sa mai incerce sa discute cu el, sa-i spuna ca lucrurile se pot schimba si ca o pot lua de la inceput, dar precizez nu trebuie sa fie prea disperata si sa nu exagereze prea mult cu telefoanele, mesajele, etc!
Iti multumesc mult pentru sfat! :*
Funda??
Buna!
Eu te-as sfatui sa mai incerci o data sa il "recuceresti" iar daca nu vei reusi sa o lasi balta.
Nu vreau sa te supar dar poate asa a fost sa fie pentru prietena ta si oricum va gasi pe cineva potrivit pana la urma desi va suferi un timp.
Imi pare rau pentru ea dar vb aia : timpul le rezolva pe toate.
Iar despre sentimente, nu noi alegem de cine sa ne placa sau sa nu ne placa.
Bafta
Nu poti obliga pe nimeni sa te placa! sunt sigura ca o sa intalnesti alt baiat care merita iubirea ta! trebuie sa ia caracter nu sa te inchini la orice jegos! da.l dracu! in locul tau l.as face sa.i para rau ce a pierdut si sa.i demonstrez ca alta ca mine nu mai gaseste! asta tr sa faci.