| Didy a întrebat:

Prietenei mele ii place de un tip (si el pe ea ), dar nu vrea sa se puna cu el ce ii pot spune ca sa isi schimbe atitudinea?

10 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Asta denota ca inca nu este convinsa ca il place indeajuns, lasa timpul sa decida ce va fi, ea este singura in masura sa hotarasca ce si cum va fi.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca nu vrea nu poti sa o obligi big grin
poate ca ea nu il place asa cum zici tubatting eyelashes
sau poate cu timpul isi va schimba atitudineabig grin
bye!kiss

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ea trebuie sa hotarasca asta nu tu...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu vrea sa se puna cu el? Dar vor sa joace skandenberg?

| MeimeiPinguinu a răspuns:

De ce vrei sa faci asta? Totusi ii poti spune ceva de baiatu-l acela si ea va uita de el, ii poti spune ca e un "curvar"hee hee

| ing. a răspuns:

Inseamna ca sunt nesiguri.winking
Dar lasa-i in pace.oh go on
Parerea mea este ca daca se plac cu adevarat, isi vor spune singuri, fara sa intervii tu sau altcineva

oh go onoh go on

| dy a răspuns:

Astea sunt hotarari care se iau intre ei doi! Parerea mea este sa nu te bagi, mai devreme sau mai tarziu s-ar putea sa-ti para rau ca iei atitudine in aceasta problema!

| utilizatortpu a răspuns:

Să "se pună" la bătaie?! Sau la ce?! Mai aveţi întrebări de astea adânci şi cugetătoare?! Şi încerci să te bagi în politică?! Adică vrei tu să dirijezi oamenii, să le dai indicaţii ce să facă în viaţă?! Poate nu ai preocupări şi te interesează viaţa altora! Nu cred că în viaţă este bine să dai indicaţii de comportament relaţional cuiva. Poţi doar să-i pezinţi diferite aspecte ale relaţiilor, argumentate pe înţelesul persoanei respective.Crezi că dacă la două persoane de sex opus le vine să "şi-o pună", s-a născut omul care să le interzică sau să-i oprească?!?!?!?!

| maiu a răspuns:

Sunt perfect de acord cu mlm kiss didi, ne vedem afara kiss pa

| maiu a răspuns:

Era cumva vb de mine? Am uitatthinking