| aanonimm a întrebat:

Prietenei mele trebuie sa ii vina ciclul dar nu o doare nimic ca in alte luni.doar ca ii curge un lichid urat mirositor si albicios.este inregula? mie mi-a frica de o posibila sarcina. voi ce ziceti?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai degraba are o infectie genitala, suficient de severa sa-i deregleze menstruatiile. Sigur, o sarcina nu e deloc exclusa, dar asta veti afla facand un test de sarcina din urina de dimineata. Pentru scurgerea mirositoare trebuie sa ajunga urgent la ginecolog.

| gigiro a răspuns:

In afara de situatiile spuse in discutie,, infectii, raceala, mai poate fi vorba intr-adevar de sarcina, mai ales ca nu manifesta durerile specifice ciclului. Multe femei, pot fi gravide, dar au ciclu (popular ciclu peste sarcina) doua, chiar 3 luni. Un sex puternic, ridicarea de greutati, mutarea mobilei prin casa, pot declansa venirea ciclului.

| viatadecacatt a răspuns:

Daca nu si-a inceput inca viata sexuala nu este nimic dubios, asa se intampla mereu inainte sa iti vina ciclul. Dar daca si-a inceput-o ar fi mai bine sa vorbeasca cu cineva mai priceput.parintii ei sau altcineva

| arrriadna a răspuns:

Poate fi o infectie, de ce neaparat o sarcina? Abundenta secretiilor poate fi: ovulatie (da' nu pute), infectie/ raceala (caz in care poate sa isi sch si culoarea, nu doar mirosul) si sarcina (dar asta ar fi doar unul din "simptome", cele mai importante fiind totusi starea de somnolentza si durerea sanilor, plus marirea volumului lor).
Analiza secretiei se numeste "Papanicolau" si e recomandat oricarei femei intregi la cap si activa sexual, odata cu un control la fiecare 6 luni.
Daca ii intarzie prietenei spune-i sa isi faca un test de sarcina si fuga la medic.
Daca ii vine la timp fuga la medic pentru tratarea racelii sau infectiei (nu-i nici o filosofie).

| arrriadna a răspuns:

Nu te rupi de durere de burta sau de spate de fiecare data cand iti vine ciclul!
Ba, normal e sa nu doara deloc inainte, doar ca putine femei sunt asa!

Răspuns utilizator avertizat
| licurici_8787 a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina mai bine. e ff posibil sa fii.

| fanmichaeljackson a răspuns:

Stai linistit inaintea ciclului si dupa canalul vaginal trebuie sa nu aiba reziduri si de aceea ii curge acel lichid care se mai numeste si scurgere vaginala sau poala alba
sper ca te-am ajutat!

| anonim_3132 a răspuns:

Nu trebuie sa va faceti griji.chestia aia alba se numeste scurgere vaginala si curge inainte cu cateva zile sau chiar saptamani inainte sa iti vina ciclul.asa mi se intampla si mie inainte sa imi vina menstruatia. aveti grija de voi>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca e vb de o sarcina, dar este sigur o candidoza, sau, mai rau, tricomoniaza=>ginecolog

| aanonimm explică:

Nu, sunt prietenul ei, ai un raspuns? te rog repede

| aanonimm explică:

Da, dar nu are nici un simptom, ca lunile precedente cand o durea burta... chestii daste