| Patty_8050 a întrebat:

Prietenele mele meu ziceau sa iesim toate in oras, doar ca acum stiu ca ies doar ele, fara mine si alta prietena. Mi-am dat seama dupa faptul ca aveau alte poze la avatare, si cand intrebam de cand sunt, ezitau sa imi dea raspunsul sau schimbau subiectul. Si mai stiu de la o prietena nu la fel de apropiata cu care merg la ore, ca le vede in oras, si le-a vazut si azi si a intrebat cum de nu au iesit si cu mine si ele au raspuns ca a fost o chestie de moment...
Vreau sa ma ajutati! Sa imi spuneti cum sa le intreb de ce nu vor sa iasa cu noi, sau de ce nu ne spun ca ies...
A, si mentionez ca azi am intrebat-o pe una din ele daca iese sau daca vrea sa iasa si a zis ca nu...
Si, va rog nu ziceti ca poate chiar a fost doar o chestie de moment, pentru ca nu a fost asa. Cred ca e a 4-a oara cand mi s-a intamplat.

Răspuns Câştigător
| patty32 a răspuns:

Hei, Patty :X
Frumos nume... hm laughing
Coincide cu al meu laughing
ASta e prima coincidenta.
a2a e cu prietenele happy
Asa mi s-a intamplat si mie, la mine era o faza cu piscina.
Una din ele i-a lasat comm pe hi5 alteia cum ca [se lauda] ca merge la piscina, nu stiu ce.
Si, culmea ironiei, era prietena mea cea mai buna laughing
Pe mine nici nu m-au intrebat, nimic big grin
In fine, vorbim noi la telefon.
Zic eu " Te duci la piscina, ah?smug"
Ea: "Da. "
Si atat.
Frate, macar de bun-simt intrebi daca vreau sa vin rolling on the floor)
Ma rog, caracterul unora happy
Si de fooooarte multe ori mi s-a intamplat ca aceasta bff sa imi zica pe mess pur si simplu "Am plecat afara, pa :*"
Macar la tine nu iti fac in "ciuda " laughing)
Avand in vedere faptul ca nu am mai suportat certurile acum nu mai suntem prietene happy
Si pana la urma, astfel de oameni nici nu merita happy
Te avertizez, daca vei termina prietenia cu ele [la cata minciuna au in cap] obisnuieste-te sa te barfeasca!
La mine, ma barfeste intr-unaaa, ea crede ca nu aflu, dar asa-zisii ei prieteni imi spun rolling on the floor)
Dar eu ma simt bine tare, exact ca vedetelebatting eyelashes
Nu au ele alt subiect smug
Sunt cel mai buuun subiect?
O daa drooling
Asa, deci daca mai fac faze, spune-le "PA! "
Sa nu astepti sa-ti zica ele primele, pentru ca deja te-au cam exclus din gasca. happy
Ps : cine stie cate lucruri mai avem in comun laughing)
Kisses :*

4 răspunsuri:
| Annye_2425 a răspuns:

Te au exclus din grupul lor
nu le fa pe plac sa stai dupa ele. fa ti noi prieteni iesi si distreaza tewinking

| Bianca_2742 a răspuns:

In concluzie poate ca nu sunt asa bune prietene precum zici tu.

| Robert_3357 a răspuns:

Asta e ciudat laughing
Cica macar din bun simt intreba daca vi!? Si daca ziceai ca da? laughing
Nu te vor pe langa ele happy asa ca iti gasesti alt grup de prietene...
Iti vei da seama ca nu ai prieteni dar ai multe cunostinte happy

| andreutza_4339 a răspuns:

Atunci daca nu vor sa iasa si cu u inseamna ca din prietene s-au transformat in cunostinte! Nu trebuie sa ai prea multe prietene pentru ca intotdeauna prietenii se numara pe degetele de la o mana. Ai grija ce fel de prietene iti faci. Bye:*