Păi da, exact așa. nici prea direct și nici prea lent. Asta poți să afli doar prin interacțiune cu ea, nu există standard, să îți spună cineva cum să procedezi cu o fată anume. Exersezi cu una, cu două, cu zece, până inveți.
Depinde peste cine dai... si evident pe cine vrei sa ai langa tine. Tu alegi ce tip de persoana vrei sa fie cu tine, poti alege una care are astfel de principii, sau una care e cu capul pe umeri si nu are nici-o treaba cu chestiile astea.
Acuma e clar ca trebuie sa existe un echilibru, depinde si cum definesti tu cuminte si bun, exista fete care asta cauta, si exista fete care se feresc de tipul asta de baieti, deci totul sta in a gasi persoana potrivita.
Nu înțelegi relațiile sau femeile?
Eu, ca fată, mi-aș dori stabilitate (sinceritate, comunicare, același scop - să ne facem o casă împreună, să ne facem 3 copii și să tragem pentru casa noastră, evident).
Citeste pshiologia evolutiei umane si iti vei da seama,femeile au un ciclu care le influențează mult comportamentul si alegerea partenerului,daca mergi in africa stai cu aia in salbaticie vei intelege ce vor femeile, un tip curajos in primul rand,fara curaj nu mergeai la vanat,tupeu, manipulare, șmecherie,scoala vieti, ele cauta un vanator asa sunt programatate, nu sunt vrajite de complimente aiurea,este mai romantic sa te vada ca nu ai frica,nu invita o fata in oras,invit-o intr-un loc periculos unde iti demonstrezi abilitatea ta de mascul, ti frica de alti masculi? Cati ai batut tu la viata ta? Stii sa spui nu, sa fii respectat, ignorant, indiferent, arogant, is chestii care contează, baga sala, box si un spory de risc, sa sari cu ea cu parașuta sa vada ca esti capabil de o familie asa prin tastatura ce vede
Pai, ai fi prima fata care zice clar si raspicat ce vrea si nu prefera sa lase baiatul in ceata. Asa am mai auzit ca fetele prefera baietii misteriosi, a caror ganduri trebuie sa le gasesti. Eu mereu am crezut ca barbatilor le place invers, sa stie tot timpul ce e in mintea unei femei, dar cred ca astea sunt numai vise.
Femeile vor de la bărbați să facă sex cu ele, să aibă o relație stabilă și de lungă durată, care să permită să facă copii. Asta vor. Iar asta se negociază, se construiește.
De aceea fiecare relație are alte reguli, pe care cei doi le-au stabilit împreună prin negociere continuă. Așa că nu are rost să întrebi ce vor femeile în general, încearcă să afli ce vrea ea.
O dai in extreme, noi nu ucideam de placere si de foame, tii asq foame acum? Tot e bine ca nu manci pisici, ce înțelegeți voi
Le cam arde de relatii apoi schimb de barbat nu se multumesc cu unu. Trebe mai multi
Femeile vor doar bani, mașini, lux și ca iubitul lor să aibă un corp de invidiat.
Dacă ai o varsta suficient de matură si cauti printre femeile apropiate vârstei tale sigur vei gasi ceia ce cauti si vei intelege cum stau lucrurile.
În general femeile cu capul pe umeri vor un bărbat calculat și stăpân pe sine.Vor ca cel de langa ele sa fie stabil, independent si sa le ofere atenție, afectiune si iubire.
Dacă ești prea posesiv vei avea de pierdut.
Și ce e așa rău sa fi in friendzone, mulți se plâng că intră în friendzone, dar ei nu au nevoie de sex. au nevoie de prieteni, sa fie mai dezaxați. Să-și facă o viață socială.
Trebuie pur și simplu să fi tu însuți, sincer respectuos și putred de onest cu tipa care vorbești. Atâta tot.
Nu trebuie să încerci să fi cine nu ești, pentru că fata își dă seama. Sau și dacă o să meargă la început, tot o sa cada masca care o porți.
Eu te am intrebat altceva, toti barbati care au iubita au ce ai scris?
Deci toti barbati din constanta sunt frumosi,bogati, musculosi, serios, sa vin si eu acolo sa le cunosc, nu te minti ca asa ma mint si eu, suntem urati mann
Nici măcar alea urâte nu se uită la mine. Și alea au în cap prinți cu cai albi
Si noi astia urati am vrea una frumoasa nu doar ele, cu toti vrem ceea ce nu avem, aiurea e cand vezi atatea fete frumoase si tu nimic, te inteleg, asta e, noi doar pe bani le putem avea
Nu iti mai bate capul prietene, femeile nu vor decat bani si atat.
Cel mai bine lasa-le cautat-ti un job bun si vezi-ti de viata altfel vei avea de suferit.
Dacă prin prea cuminte te referi la molâu și previzibil, da, îți iei friendzone. Vrem bărbați lângă noi, nu păpușei spre care dacă faci un bau se sperie și se bagă la tine sub fustă.