Prieteni?
Defineşte termenul ''prieten''.
Încă mai crezi în asta?
Prietenii există,doaqr din punct de vedere teoretic.
Prietenii sunt cei ce te vând,când întorci privirea.
Prietenii există doar în definiţii.
Ei sunt simple iluzii optice.
Dacă am învăţat ceva din marcajul vieţii,acel lucru este reprezentat de faptul că nu poţi avea încredere în absolut nimeni,decât în tine însuţi.
În toată lumea asta lipsită de scrupule,tu eşti singurul care contezi.
Eu am avut încredere deplină şi am fost trădată de cele mai dragi persoane ale sufletului meu.
Persoane la care nu m-aş fi aşteptat vreodată să îmi întoarcă spatele la greu.
Şi cu atât mai puţin să îmi provoace cele mai cumplite suferinţe.
În concluzie, eu n-am încredere în nimeni, decât în propria mea persoană şi în propriile capacităţi ce le deţin.
Am incredere foarte mare...de aceea ei sunt foarte putini
Funda? :X:X plzzzzzz
Nu nu am incredere.am o singura prietena careia i am zis din secretele mele doar ca am durea sufletul pre tare si nu aveam cui sa i spun simteam nevoia sa a descarc dar nu bag mana foc pentru ea.prietenia se gaseste foarte rar in lumea asta rea si ipocrita m-am frpt de prea mult ori ca sa mai am incredere in cineva, insa astept. poate gasesc pe cineva in care sa am incredere deocamdata sunt precauta si ma feresc chiar si de mine insami
Nu, am avut pritene 3, una ii zicea la maica-sa tot ce ii ziceam eu, se interesa de ce fac, si nu numa asta, intreba de familia mea, imi cumparam ceva ii zicea la maicasa etc, la a 2-a i-am zis un secret si ca sa aflu ca stie aproape toata lumea, a 3-a ii actuala prietena se foloseste de mine : arata-mi la mate, chimie, ajuta-ma la x si y. Deci eu o duc mai bine fara prietene, poate ca sunt mai inchisa in mine dar ma descurc. e destul sa am la mine telefonul si castile si sunt fericita. Nu am incredere in prieteni/ prietene.
Putem lua in principiu faptul ca eu sunt prietena mea.Deci, da! In mine am cea mai mare incredere. Si asta ar trebui sa faca orice om cu ratiune, pentru ca noi suntem cei mai buni prieteni ai nostri.Cat despre ceilalti, sunt ca visele: ele vin, si se duuc....Am dreptate?
Hmm.nu am incredere nici in mama dar in ei ?
Sa fim seriosi in ziua de azi se mai merita!
Esti tu si restul lumi atat!
Eu uneori nu am incredere nici in mine. singura in care am incredere este o prietena de-a mea [cea mai buna:X ]. in rest in ceilalti nu prea
Am 2 persoane carora le pot spune si cele mai mari secrete ale mele si nu m`ar critica:colega mea de banca(cea mai buna prietena) si prietenul meu.
Indiferent de ce se intampla si ce s`ar intampla ei imi sunt si imi vor fi mereu aproape.
Restu' sunt doar "fani" sau "cunostinte".
Nu exista prieteni.Sunt doar oamenii care folosesc si oamenii folositi
JustOurSmile întreabă:
Mandy întreabă:
Mutubal întreabă: