Se lasa greu . vrea sa te faca s-o cauti, sa dai de ea si cu cat insisti mai mult si ea nu raspune o satisfai . Nu-i mai da niciun semn.
De ce zici ca e dobitoaca? Ai fost cu ea si acum nu mai vrea? Sau tu vrei si ea vrea sa fiti doar amici? Daca nu te cauta si nici nu raspunde, de ce te agiti atat pentru ea? Fete ca ea gasesti peste tot si chiar mai bune (nu in sensul de a arata bine). Nu te opri la una.Sunt destule fete, care probabil sunt interesate de tine.Si daca stai si te tii dupa una, nu le vezi si pe celelalte.
Nu accepta nici macar statutul de amici! Un amic i-ti raspunde macar sa salute! Capul sus, privirea inainte si nu mai privi in urma peste umar! Ce vezi in fata, e mai interesant decat ce ai lasat in urma! Traieste-ti viata la maxim, si fara,, amice''care-ti dau ignore! succes!
Pai...nu inteleg.sunteti iubiti? eu cred ca te cam evita, mai ales daca nu raspunde la telefon. Daca te poti vedea cu ea, fa`o pentru a vorbi cu ea serios chiar daca sunt fata si poate mai fac si eu uneori asta, nu e prea frumos fundita?
Pai...nu inteleg.sunteti iubiti? eu cred ca te cam evita, mai ales daca nu raspunde la telefon. Daca te poti vedea cu ea, fa`o pentru a vorbi cu ea serios chiar daca sunt fata si poate mai fac si eu uneori asta, nu e prea frumos
Pai ea nu vrea sa mai discute nimic cu tine si ar vrea sa ramaneti doar amici ea prin cuvintele ei iti spune ca o stresezi prea tare si sa nu mai insisti sa ramaneti amici. Si sfatul meu este (sa asculti acele cuv si nu mai insista ii spui ok ramanem amici nu sa nu mai fim sup sa sa vb ca doi prieteni doar atat).
Lol asta inseamna ca nu mai vrea sa mai existi pentru ea. unele fete sunt greu de inteles.credema ca stiu din experienta.mult noroc in continuare...