| alexa2829 a întrebat:

Prieteni v-am povestit ca am facut sex fara prezervativ si am facut 3 teste unul negativ si 2 pozitive insa foarte sterse liniile de la pozitive si azi am fost la ecograf si medicul a zis ca nu se vede nimic cum ca as avea un embrion ce sa mai cred vi s-a intamplat asa ceva? Eu sex nu am mai facut de vreo 2 3 saptamani

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se intampla foarte des ca o ecografie facuta in primele 4-5 saptamani de sarcina sa nu poata vedea embrionul. De aceea, orice ecografie neconcludenta se repeta dupa doua saptamani.

| alexa2829 explică (pentru Brigaela):

Am sa ma duc din nou la ecograf luni in 28 si sper ca atunci se poate vedea ceva

| Brigaela a răspuns (pentru alexa2829):

E cam devreme, dar alege un ginecolog foarte foarte bun si care are un ecograf extrem de performant

| alexa2829 explică (pentru Brigaela):

Imi puteti raspunde si la intrebarea ce am postat-o acum daca va rog mult aa si nu e pentrru mine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la medicul de familie/ginecolog pentru test de sânge ca să vezi dacă ai hormonul sarcinii în sânge.
Pa, pa.

| buzeduulci a răspuns:

Eu cred ca esti gravida. cele 2 teste nu mint. mai bine mai faci un test sau du-te la alt doctor.

| larrii a răspuns:

Mai fa un test, chiar daca ai facut deja 3.La ecograf nu se vede embrionul deoarece e prea mic. Data viitoare protejeaza-te, nu mai fa treburi de astea ca nu e bine. Te joci cu focul

| Vix999 a răspuns:

2-3 saptamani e prea putin sa se vada la ecograf.
Testele de obicei nu prea ies fals pozitiv.

| EaEmma a răspuns:

Testele nu mint...