Mda ai fost prostuta, nu te supara.mai bine asteptai pana iti simteau lipsa parintii si veneau dupa tine. Le spuneai simplu nu a vrut sa ma mai treaca dincolo. Acum i-ai oferit virginitatea ta, una de pret, pe care nu o merita oricine. O sa suferi mai tarziu pentru asta.
Sa nu te mai impaci cu el niciodata, practic te-a constrans. Apropo draga mea nu va zice nimic parintilor tai pentru ca altfel ar putea intra la inchisoare ca a profitat de tine, tu fiind minora. Doar te ameninta. Si chiar daca i-ar zice, desi SIGUR NU il bagi la inchisoare.
Inchisoare il paste daca spui parintilor si mai declari si la politie tot ce s-a intamplat, si cum te-a obligat. Stai linistita! :
Seamana a hartuiala si, legal, constituie infractiune. Daca nu e si alienat, nu v-a spune nimic parintilor tai.Mai comite o a doua infractiune, cea de santaj. Sfatul meu e sa marturisesti parintilor si ei stiu ce sa faca. Vorbeste intai cu parintele de care te simti mai apropiata. Daca lasi lucrurile asa, vazand ca te temi de parinti, poate v-a recurge la viol.Stiu bine ce spun!
Cum sa-ti spun asta. DA! Tu vei cadea vinovata si un numai ca vei cadea tu ci tu esti de fapt. Cine te-a pus sa vorbesti cu el? Sau ma rog sa zicem ca vorbeai da` cum ai avut increde decat dupa cateva ora sa mergi cu barca pe apa cand tu nu stiai sa inoti? Este prea penibil. Spune`le parintilor si luati voi toti o decizie. Si daca afla toti, asta e. Pana la urma momentu` a trecut si tot s`a intamplat. Succes.
Fundita?
A fost urat ca ti s-a intamplat asta. La o varsta nu prea inaintata nu iti dai seama de gravitatea lucrurilor si de ceea ce faci. Daca tu consideri ca parintii tai vor intelege cel mai bine este sa le spui. Nimeni nu te poate ajuta cum o pot face ei. Succes
Eu cred ca daca vei cere ajutorul parintilor se va putea intampla 2 lucruri : 1) sa te creada pe tine vinovata pentru ca tu ai ales se te intalnesti cu el chiar acolo sau
2) sa te inteleaga si sa se ia de el
Insa oricum ar fi cred ca nu ar trebui sa te inpaci cu el ci ai putea sa iti gasesti un nou iubit si astfel poate nu iti va mai cere asta
Daca ai parinti intelegatori totul se va rezolva dar daca nu ai mai bine ai pune pe cineva sa il sperie pe acel individ si sa te lase in pace.