| OnlyHope a întrebat:

"Prietenia este in mod sigur cel mai eficace leac pentru durerile dragostei dezamagite."

Sunteti de acord? Justificati-va raspunsul! Si nu inteleg... se refera la prietenia persoanei pe care ai iubit-o?

6 răspunsuri:
| rebeca a răspuns:

Buna,
Daca pleci direct de la ideea de a inlocui, deja e total gresit.
Nu trai in trecut daca vrei sa treci peste anumite dezamagiri sau cum doresti sa le numesti.
Cu siguranta nu se refera la prietenia persoanei ce te-a dezamagit.
Eu personal nu sunt de acord cu acest citat, consider ca cel mai eficace leac in orice fel de problema este sa te cunosti pe tine, sa inveti in permanenta despre tine.
Multa baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De regula a cere fostului, fostei sa ramaneti prieteni, este ultimul pai de care se agata innecatul.o relatie de iubire tine vesnic.cand e in pericol, de a se rupe, ambii trebuie sa depuna eforturi uriase sa repare ce au stricat.numa prostii nu sant in stare, curvarii si mincinosii.

| Glsukab a răspuns:

Acest citat se refera la faptul ca prietenii te ajuta sa treci peste acea dezamagire in dragoste, si eu cred ca de la prieten la iubit e un singur paswinking

| OnlyHope explică (pentru Glsukab):

Te ajuta ei, dar tot nu pot inlocui persoana respectiva...

| Glsukab a răspuns:

Vei fi suprinsa niste prieteni de nadejde pot tine locul acelei persoane, te ajuta sa il uiti si sa treci peste acel obstacol. Nici nu trebuie sa o inlocuiasca ei te ajuta sa o uiti si cine stie poate si mai mult, ai incredere in prietenii tai

| anghelniuta a răspuns:

Acest citat se refera la faptul ca prietenia adevarata te poate ajuta sa trecii peste acea dragostee dezamagita de exemplu : tu ai trecut prin aceasta dragote si acum suferii foarte tare doar prietenele adevarate pot sa te ajute cu un sfat cu alt ceva, ele te pot scoate in oras ele te pot face sa fiii din nou fericita chiar daca esti fara acea persoana insa te fac fericita, ele mereu vor gasi ceva sa-ti spuna ca sa te simtii bine, ele mereu il vor detesta pe fostul tau iubit mai tare decit tine deoarece ele sunt cele mai bune prietene si doar ele in cazul acesta te pot ajuta cu adevarat.happy