Un barbat hetrosexual mereu asteapta sex de la sexul opus, poate e gay cine stie, eu nu cred intre prietenie intre o fata si un baiat, de asta si exista zona prieteniei pentru ca fetele vad baieti ca prietene si iubiti iar baieti doar ca pe viitoare partenere, vrei prieten alege unul de sex tau
Asa am fost si eu cea mai buna prietena cu un baiat(avand amandoi relatii) pana cand relatiile respective s-au destramat, ne-am consolat reciproc pana la stadiul unei relatii intre noi . Cred ca asa s-ar intampla in majoritatea cazurilor, dar daca sunteti implicati in relatii nu o sa va ganditi altfel unul la celalalt.
Salut!
Exista prietenie intre un barbat si o femeie atunci cand :
a ) au o relatie fraterna - aici practic,tu ca baiat, nu esti genul fetei respective si nu te poate iubi, dar te apreciaza ca om si tine la tine pentru ca ii esti mereu alaturi,te iubeste cum si-ar iubi fratele. Si tu la fel, nu o consideri genul tau de fata,nu pentru ca " nu e destul de buna" ci pentru ca te atrag alte chestii la o femeie pe care ea nu le are,poate vrei sa fie mai nebuna si ea e mai serioasa,poate vrei sa fie mai serioasa si ea e mai nebuna,etc, intelegi ideea.
b) cand fata te vede un papa-lapte,adica,intelegi tu aici, esti "prietena " ei buna, de care ii povesteste despre cum isi ia jet-uri de la baieti si etc
c) cand esti gay
etc, poate mai sunt cazuri, dar cred ca primul caz te intereseaza ( a ).
Numai bine.
Ps: e doar parerea mea, propria mea perceptie.
E foarte simplu. Totul e frumos pana se indragosteste cineva.
Atunci s-a dus prietenia.
Faza e ca daca petreceti atata timp impreuna si sunteti atat de apropiati e cam greu sa nu va indragostiti...
Am o astfel de prietena, dar nu ne-am mai vazut de mult timp desi vorbim zilnic (online). Insa daca o vedeam zilnic nu cred ca mai tinea prietenia.
In aceeasi situatie sunt si eu. Adevaratii prieteni inteleg aceasta prietenie, restul nu pot fi numiti mai mult de amici. Asta e parerea mea.
Poate ca nu e normal din punct de vedere statistic (majoritatea nu o cunosc), dar ar fi bine sa existe aceasta prietenie, fiindca pana si dragostea devine un infern atunci cand nu exista prietenie.
Cori_7775 întreabă:
anonim_4396 întreabă: