Bună.
Normal că există, o să vezi și tu când o să ai pe cineva lângă tine.
Succes!
Pa, pa.
Eu am un prieten cel mai bun, dar iubitul meu e gelos si de asta am renuntat la prietenul meu cel mai bun, ca daca nu il pierdeam pe iubitul meu. Ma intelegeam cu el asa bine, dar acum numai vorbesc cu el Il vad cam rar pentru ca el invata in alta scoala, si cind il vad imi bate inima tare, ma gindesc numai la el. Si de asta am intrebat daca exista prietenie intre o fat si un baiat. Ma tem sa nu ma indragostesc de el.Nustiu ce sa fac.
Bună.
Ai sentimente pentru el, ești îndrăgostită de el.
Pa, pa.
Da,ferm exista chiar daca multi vor spune ca nu, pentru ca cel putin unul va fi interesat de celalalt! eu am un prieten care ne intelegem ca fratii, e fratele celei mai bune prietene si ne intelegem asa de bine toti 3 parca am fi frati!
Prietenie intre sexe opuse exista!
Evident! Exista! Numai ca trebuie gasita, si incarca ca atunci cand o ai sa nu o pierzi niciodata. . E foarte frumos.
Da normal...adica de ce nu ar exista? Si oricum cred ca este mai buna decat fata-fata pentru ca din acea prietenie poate va deveni o relatie.
Cel mai bun prieten al meu e băiat. Chiar dacă simte ceva mai mult pentru mine, nu-mi pasă. Pentru mine e un prieten şi-atât. Şi cred că ştie deja asta.
Buna!
Depinde. Exista insa la fel de bie exista posibilitatea ca unul din voi sa aiba la un moment dat anumite sentimente pentru celalalt iar atunci se schimba putin lucrurile.
Inainte de a ecista o relatie intre un baiat si o fata, cred ca prietenia ar trebui sa existe pentru prima data
Da exista cum sa nu existe,eu cel mai bine ma inteleg cu baietii,pur si simplu pe fete nu le inteleg, si cel mai mult timp am petrecut cu baietii si inca petrec, cu ei ies pe afara, in cluburi peste tot,.ii super sa ai asa prietenii langa tine.eu spun ca mai bine ai prieteni baieti decat fete, cu ei nu prea ai de ce sa te certi!
Buna!
Da!
Chiar exista.Chiar acum in seara asta m-am imprietenit cu cativa baieti. Unuia dintre ei ii spun fratior :X
Deci da exista
Sper ca te-am ajutat!
Eu am auzit de mai multe ori, ca pin al aurma se indragosteste unul din ei doi, si sufera. Sau poate amindoi se indragostesc.
Eu sunt baiat si si am prietene fete si ma inteleg ca si cu niste sore si ne intelegem de minune si nu cred ca unu dintre ele s-ar fi indragostita
Binenteles ca esista, doar ca de cele mai multe ori ajung sa fie exeplul de relatie perfecta
Allexygv întreabă: