Beneficiile sunt doar de partea barbatilor. Femeile asa au fost create sisi doreasca mai mult o relatie de afectiune, loialitate, dedicare. Cele care acceptă o fac cu iluzia ca relația sexuala va duce si la o relație emoțională. Dumnezeu a creat bărbații ca sa protejeze si sa isi asume rasponsabilittea unei familii, să fie tați, nu diar sa profite sexual de femei.
Este falsa prezumtia de "prietenie cu beneficii"'
Mai cinstit este sa-i spui pe nume: sex fara obligatii.
De ce e falsa? Pt ca prin raporturi intime si fizice, se elibereaza "bonding hormones": oxytocina, vasopressina. Acestia duc la efectul de indragostire.
Deci nu exista sex fara sentimente.
Singurii care beneficiaza de aceasta sintagma "sex fara obligatii" sunt cei din Triada Intunecata: psihopatii, sociopatii si narcisistii. Ei nu dezvolta sentimente.
Asadar, multa atentie cu cine faceti sex!
Eu am facut de multe ori sex fara sa ma indragostesc...si indraznesc sa cred ca nu sunt nici psihopat, nici sociopat, nici narcisist.
Think again
Deci ce sunt...psihopat, sociopat sau narcisist?
Doar un psiholog iti poate spune.
Singurul "domeniu" care nu le iese celor enumerati mai sus sunt relatiile interumane, mai ales cele intime (nu ma refer la sex fara obligatii).
Tu stii cel mai bine cum stai la capitolul relatii intime.
Daca tie iti merge bine asa, mergi inainte.
Aaa...deci tu esti psiholog.
Nu.
Nu sunt psiholog, dar viata mi-a dat niste lectii de psihologie
Intr-un fel, inteleg fricile celor de mai sus. Dar asta nu scuza actiunile lor.
Ce actiuni?
Actiunea de a-si oferi prietenia... cu beneficii
De ce ar avea nevoie de o scuza actiunea asta?
Cel mai probabil ca da. Dar îți eu ca nu exista prietenie între fata și băiat. Pana la urma unul se îndrăgostește de celălalt. Asta zic fiindcă cam asa au fost niște prietene+și eu când aveam un prieten băiat,(pe când nu aveam iubit) după un timp am aflat ca m-a plăcut deci na. S-a intamplat cu multi prieteni...Sentimente dintr-o parte tot o sa fie
Depinde ce caută fiecare și ce își dorește. Sunt femei care ar putea fi deschise la o relație de genul „prieteni cu beneficii", dar fiecare are așteptările și motivele ei.
Cum sa nu, zi si noapte, dar nu dai tu de ele. Conteaza mult de tine, ca ele sunt
anonim_4396 întreabă: