M-ar tensiona grav ambele lucruri, o prietenie nu va fi niciodata prietenie daca ai sentimente. Iar o relatie daca se destrama te poate indeparta de acea persoana definitiv, as risca cu relatia, macar ies castigat din asta.
Cu o fată nu poți avea o relație de prietenie pură, fără să intervină aspectele sexuale care să interfere.
Pai ii zici ca o placi, daca e de acord bine daca nu asta e, de ce sa iti freci emotiile?
Nu exista prietenie cu o fata
Cel mai rau este dupa ce ii spui ca o placi, si ea iti spune ca esti doar un prieten, si vrea sa ramaneti asa(am patit, m-am conformat, no hard feelings).
Cam da..de ex eu aveam sentimente pentru cel mai bun prieten al meu cu ceva timp in urma, il iubeam dar sa nu stric pritenia nu i-am spus nimic si l-am lasat in friend zone si cand eram cu el imi controlam sentimentele astfel nu i-am dat de inteles niciodata ca simteam ceva pentru el.
Relatiile de prieteni dintre o fata si un baiat, duc mai devreme sau mai tarziu la relatii sexuale.
Exceptia (fara sex) apare, doar daca baiatul este gay.
Pentru mine e o diferență între un prieten și un băiat care îmi place
Dacă îmi place de el nu a-și putea sa fiu prietena cu el, asta doar ar pune sare pe rana