| cornytzza a întrebat:

Prieteniiiiii! am facut o mare dar maaaree prostie x_x, azi de dimineata m-am intalnit cu o prietena care. mi-a spus ca pr meu ar vrea sa se culce cu mine.resursele de la care a aflat nua vrut sa dea nume deci sunt anonimi.desii n-am crezut.(deoarece. e firesc sa ma mangaie sa imi puna mana pe sani sau chestii din astea dar.nu de culcat niciodata nu mi-a dat de inteles) putea sa imi spuna mie iar acum 3 oream fost la o cafenea unde m-am intalnit cu pr meu unde pana sa vina el am comandat 2 sucuri iar in al lui am pus niste laxative sinise pastilute cumparate de la farmacie pentru(caderea cucului) impotenta. sa fiu eu sigura. iar acum nu mai vine la mine diseara, si vrea sa se interneze pentru cateva zile la spital pentru asi reveni in total. iar acum regret pentru ca m-am luat dupa gura unei prietene si l-am intrebat daca el are ceva ganduri cu mine si a zis ca nu pentru ca sunt un copil virgin si daca vroia imi spunea si stia ca ii dau o palma si plec. si tokmai de aia nu vrea dar pe o parte imi pare bine ca am aflat adevarul, voi ce ziceti cum sa ii cer scuze?:d pentru ca m-am intrecut pe mine insamibig grinbig grinbig grin si tare imi e teama ca ...imi intoarce spatele

Răspuns Câştigător
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pff!
Daca u il si asa pe el[ca se sup repede si-ti intoarce spatele].mai bine nu-i spunestraight face
Dar daca stie si altcineva despre mareaaaa prostie pe care ai facut-o,spune-i, sa nu afle de la acea pers pentru ca va fi mai rau!
Ii spui cum sa int si iti ceri mi de scuze nu stiu iii iei si un cadou, ii faci o surpriza ceva!
Bafta:*

66 răspunsuri:
| gabiluigi a răspuns:

Maj da nu esti intreaga cum sai pui laxative in suc. vrei sal otravesti

| ToXiCBoy a răspuns:

Nu Trebuia Sa Faci Asa... Urat... Trebuia Sal Intrebi Daca e Adevarat Si Sa Nu Te Mai Iei Dupa GUrile Altora fundita? :X:X:X

| Anonima_4566 a răspuns:

Fetit'o tu esti sanatoasa cum sa faci asa cevarolling on the floor Ai mai mult de 14 ani? Stii ce ar trebui sa faci pui mana la treaba si treci la aparat doamne ma mir cine le mai da si copiilor astfel de pastile. laughing

| virtuamage a răspuns:

Cum mm sa ii dai pastile sa ramana impotent! Bich

| Dutzabăă a răspuns:

Cred ca ai probleme cu capul,nu stiu cum sa-ti spun,concret!
Dar, daca ar afla poate chiar te'ar bate! happy
Uite ca l'ai bagat si in spital.
Poate ca va ramane ipotent toata viata!
Daca vrei si tu sa faci sex cu el, ai sa o iei in gura!
Scuza'ti limbajul!
Good bye!

| cipriana_9639 a răspuns:

Ai facut o grseluta cam mare. dar. tu trebuie sati recunosti fapta si sa-i spui adevarul. asa e cel mai bine. deoarece o relatie se bazeaza in primul rand pe incredere. nu cred ca iti va intoarce spatele pentru ca o fapta recunoscuta e pe jumatate iertat. daca il iubesti cu adevarat trebuie sa fi sincera... va trece mai greu peste dar daca te iubeste te va ierta