anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenu ar vrea sa na kulk cu el insa nu ma obliga, e tandru insa simt ca el vrea asta, s-o fac sau nu? nu stiu ce sa ma fac? IL iubesc si el pe mine la fel, fff mult!

Răspuns Câştigător
| iubbirica a răspuns:

Buna
E tandru si celelalte chestii inseamna ca te iubeste si ca vrea intr-adevar. Aici tine de varsta voastra si daca vrei cu adevarat fa.o Dar sa nu regreti mai tarziu. Gandeste.te de mai multe ori inainte de a face asta. Si daca se intampla protejati.va
Succesc

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti majora si va iubiti, nu exista nici un motiv care sa te retina.

| PrecioussGirl a răspuns:

Faci acest pas cand esti pregatita fizic (de obicei dupa 17 ani), psihic, cunosti riscurile unui contact sexual, metodele de contraceptie si ai 100% incredere in baiatul respectiv.
cu cat un baiat te asteapta mai mult cu atat iti dovedeste ca te iubeste.
ar fi trebui sa ne zici si varsta si de cat timp esti cu el.

| WooLove a răspuns:

De Ce nu vorbesti cu Parinti tai?

| Clarity a răspuns:

Daca chiar te iubeste fff mult fa-o, da fa-o din placere nu ca asa ar vrea el... si chiar daca ai faceo pentru el ar fi din dragoste si ar fi ca., da fii sigura ca te iubeste prima data ii ceea mai importanta tonguetongue

| euI a răspuns:

Depinde de cat timp esti cu el

| krina07 a răspuns:

Virsta mea e 15 ani...dar cu el nu prea de mult timp suntem impreuna 4 luni...insa eu nu prea as vrea asta acum.ash dori sa-l cunosc mai mult apoi asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ai peste 17 ani, da. Pana atunci nu. In primul rand ca favorizezi apartia cancerului de col uterin. Si chiar daca ai 17 ani, trebuie neaparat sa ti-o incepi dupa ce cunosti toate metodele de contraceptie (eronate sau nu), bolile cu transmitere sexuala (BTS) si riscurile unei sarcini.

In al doilea rand, analizeaza de cat timp esti cu el, diferenta de varsta si ce comportament a avut fata de tine pana acum, daca ti-a castigat increderea.

Desi mi se pare anormal sa ti-o ceara. Mi se pare normal ca intr-o relatie solida chestia asta sa vina de la sine.

Ah si foarte important: nu care cumva sa o faci doar fiindca te simti obligata!