Incearca sa ai incredere in el, adica pur si simplu nu ai ce sa faci. doar nu o sa'l tsi dupa tine .
Doamne, la fel sunt . Al meu trece a 10 a, si sunt niste boboace super dragute intrate.
Si eu am trecut tot a9-a.Prietenul meu e in aceeasi situatie ca si tine.Stii ca de ce ti`e frica de aia nu scapi.Nu te mai gandi ca te lasa pentru alta. Daca te iubeste veti ramane impreuna.Nu ai tu ce sa schimbi, aici totul depinde de el.
O sa gaseasca de toate! Daca este sa gaseasca ceva care sa te detroneze va gasi si pe strada sau la fotbal sau pe mess!
Isi gaseste? O sa gasesti si tu pe altu' n-ai sa mori nemaritata. . Sti cum este: De ce tie frica, de aia nu scapi. asa ca las-o mai moale. Nu te gandii, profita de moment.
Daca te iubeste cu adevarat nu te va lasa pentru niciuna de la liceu! Increderea e foarte importanta intr-o relatie
Daca te iubeste sincer, va fi doar cu tine. Daca nu te iubeste, atunci de ce mai intrebi? Vrei sa fi cu cineva care nu te iubeste? Pai, nu-ti mai fa griji. Daca destinul e sa te lase, atunci nu cred ca poti sa te opui.Atat timp cat tu stii ca are sentimente pentru tine, nu vad ingrijorarea.
Gizaz^^ prin asta trec si eu acum.nu am obiceiul sa-mi fac probleme de genul, da' acum parca. mi scapa situatia de sub control, simt ca innebunesc acum sunt ok si cand ma gandesc.parca innebunesc.mai ales ca m'a mai inselat odata tot cu una din liceu de la el.
nu avem ce face. putem varsa lacrimi de crocodil, si ne putem milogii si plange ore in sir fara rost.am putea doar sa'l impresionam si hai sa zicem ca ramane cu noi mai mult, doar din mila.si nu cred ca asta vrei sa auzi." mda stau cu ea ca'mi plange si **** mi'e mila..."
fi rabdatoare.asteapta sa inceapa liceul.profita cat poti de mult de el si de momentele frumoase cu el. fa in asa fel incat sa nu te uite, sa aiba cate ceva ce sa'i aduca aminte de tine mereu.si fa'l sa tina la tine incat sa nu-l mai intereseze altele. da' nu uita ca e baiat asa sunt ei.cum si noi la randul nostru suntem alt fel.