Aseara declarai ca nu stii sa saruti,acum iubitul tau insista sa faceti sex.
Nu cumva este doar impresia ta ca te iubeste si,de fapt,lucrurile stau altfel?
Pun raul in fata doar ca sa te previn sa fii mai atenta,multi baieti in dorinta lor de a face sex servesc fetelor un surogat de dragoste si multe se lasa inselate,sa ai grija.
In alta ordine de idei,corpul tau iti apartine si vei face numai si numai ceea ce doresti TU cu el,libera si neinfluentata de nimeni altcineva.
Explica-i prietenului tau ca e mult prea devreme sa faci pasul asta,ca nu vrei sa te grabesti,ca apelezi la toata intelegerea si dragostea lui sa nu forteze lucrurile!
E foarte adevarat ca raporturile sexuale intretinute cu o minora sunt pedepsite prin lege,dar lucrul asta e foarte greu sa-l spui intr-o relatie de dragoste, suna a amenintare clara, dar e bine sa stii ca asa este.
Sa ai grija de tine si, cum ti-am spus, sa faci numai si numai ceea ce doresti TU!
Viața sexuală ar trebui să ți-o începi după 17 ani jumate, ca să nu-ți pui sănătatea în pericol.
Începerea vieții sexuale înainte de 17 ani jumate îți mărește foarte mult riscul apariției de cancer de col uterin (și nu numai).
Ar fi bine să citești conversațiile de aici:
http://www.tpu.ro/......propus-sa/
Daca exagereaza cu chestia asta de a face sex inseamna ca nu prea tine la tine pentru ca daca ar fi asa te ar intelege si nu ar mai insista atat pe tema sexului
E bine ce zici, mai poti astepta cativa ani. Orice ar zice tu sa nu faci sex cu el. Daca se desparte de tine pentru asta inseamna ca nu te iubeste si trebuie sa il parasesti.
Multa bafta si gandeste-te la ce e mai bine pentru tine!
E vremea sai dai papucii, pentru ca daca doreste numai asta, nu te iubeste, se va folosi de tine, apoi ca prin magie ramii si dezvirginata si singura, mai bine cauta unul care cu adevarat sa te iubeasca
Spune-i să te mai aştepte ( măcar un an ) dacă te iubeşte cu adevărat şi să nu te mai "preseze" cu acest lucru!
Dacă el chiar te iubeşte, va aştepta; dacă nu, îl schimbi cu altul mai înţelegător ( că băieţi sunt destui... )!
El va insista pana tu vei ceda si a apoi va pleca pentru ca tu ai cedat. Daca nu cedezi tot va pleca, la alta care va ceda. Asa iubesc baietii fetele, asta daca nu stiai.
Daca nu vrei, nu trebuie. Ai numai 15 ani... Daca nu te intelege inseamna ca nici nu te iubeste(sau sigur nu suficient), nici nu te merita. E decizia ta; daca nu cedeaza paraseste-l. Stiu ca doare, dar e mult mai trist sa iti dai seama ca pentru barbatul caruia i-ai oferit prima noapte ai fost doar una in plus. Sexul sudeaza relatiile solide(in care tipul e dispus sa astepte, sa respecte iubita), pe celelalte le face doar sa se consume mai repede si sa se rupa. Take care!
Nu te lasa usor influentata. Daca faci sex cu el o sa regreti toata viata.
Buna! Eu zic sa ii spui ca esti prea tanara ca sa faci asta si ca vrei s aiti incepi viata sexuala cad simti tu...sid ac anul intelege crede-ma mai bine il lasi, mai sunt baietii pe lume care o sa te iubeasca multt si nu o sa duc pe interes
sper ca te-am ajutat
Fao odata cu el si scapa de grija ca asa o sa fie un stres in relatia voastra chestia asta
1. Cati ani are iubitu tau?
2. A mai facut vreodata sex? Stie cum sa procedeze?
3.Sa ai grija sa o faci protejat( cu prezervativ)
4. Mai bine no face de la varsta asta
Parerea mea e ca el sta cu tine doar pentru a face sex daca chiar tinea la tine nu te batea la cap cu aceasta intrebare..mai ales ca este un subiect mai 'delicat'