anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul(cu care sunt de 2 luni) meu a fost plecat o saptamana dar dupa ce a venit inapoi nu mi-a dat nici un semn de viata. L-am intrebat daca e suparat pe mine a zis ca nu.Inainte sa plece mi-a spus ca de abia asteapta urmatoarea intalnire si ca o sa facem gratar etc.Nu stiu ce sa mai cred...nu m-a sunat nu nimic...
M-am gandit ca nu are credit ca am mai patit asa...
Ce sa fac? I-am dat sms ca dc nu ma baga in seama si nu a raspuns...sa il sun sa vad care e treaba?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetelor, cand un baiat nu suna...nu vrea sa sune. Nu sunati voi. Baietii cand vor ceva cer, se agita, dau telefon, sosesc pe neasteptate...sunt in stare de orice gest pentru o fata pe care o plac. Daca brusc tace... taceti si voi. Nu il cautati sa vada ca il asteptati ca il vreti ca sunteti ingrijorate ca a disparut si ca va intereseaza soarta lui. Lasati-l sa se intrebe el, de ce nu sunati daca el nu suna. daca il mai interesati si nu sunati, aveti o sansa sa va sune el. Daca il cutati mai ales cu pretexte puerile, pierdeti. Nu uitati, barbatii sunt cuceritorii nu voi.

15 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sunt de acord cu oliana, sa il suni sa te rogi de el si sa te prefaci ingrijorata nu starneste decat mila, in niciun caz iubire; pe de alta parte, mie nu mi-ar placea sa las lucrurile neterminate: suna-l, vedeti-va si puneti punct daca el nu mai simte nimic, apoi mergi mai departe.

| CevaNormal a răspuns:

Aici te pot ajuta la sigur ca am avut si eu de astea, se pare ca baiatul s-a cam speriat, sau s-a gresit cu alegerea sa, dar mai poate fi si lipsa de maturitate la el. Daca vreai sa-l nul pierzi atunci du-te la el, dar fii extrem de calma cu el, nu fa criza de nervi, intelege-l, fii alaturi de el, ajutal sa treaca peste impasul asta. Se poate intimpla ca si el poate sa nu fie bucuros de asta, dar poate fi si indiferenta totala din partea lui si asteapta ca tu sa fii vinovata de cele intimplate...

| liz23 a răspuns:

Daca vrea sa iti vorbesca te va suna...nu are credit, au cei din jurul sau, putea veni la tine... daca un barbat vrea sa faca ceva o face.Nu te baga in seama, nu te agita, stie cum sa dea de tine.

| marsy a răspuns:

Nu ii este dor de tine. sh de asta nu te mai suna. Asa a facut si ex-ul meu pr. sh am stiut ca nu ma mai iubeste pn k nu era o ora fara sa-mi dea vreun semn de viata. chiar a fost trist. atit de mult m-a iubit. si asa brusk. gata. ma uitat. chiar nu ii inteleg
mai skr un sms in care sa-l intrebi daca mai vrea sa stea cu tine. sau nu? pup :*

mira
| mira a răspuns:

Suna-l ca sa te linistesti.Prefa-te ingrijorata de sanatatea lui.

| JustMeFlory a răspuns:

Nu il cauta! Daca ii e dor de tine, va face el rost de unde sa te sune! Stai linistita, in plus mai sunt baieti pe planeta asta(inca)! Asa ca ai de unde alege! Nu poti stii niciodata ce este in mintea unui barbat!
Succes!

| PauLa.M a răspuns:

Normal. nici nu stiu ce mai astepti. e prietenul tau ia atitudine...
ceva de genu..."nu ma cauti tu?! ok. nici o problema te caut eu.si te si gasesc" happy
Suna-l!

| Ingerasull99 a răspuns:

Pune punct, a dat de alta!

| white_2190 a răspuns:

Nu... daca te iubeste, te cauta el! Daca nu te cauta inseamna ca ai fost doar ceva trecator pentru. el...happy

| sunt_fericita a răspuns:

Desigur suna-l si intreaba-l de ce face asta.nu trebuie sa-ti fie rusine pentru ca nu-i un baiat oarecare dar e prietenul tau...suna-l si ai sa viezi cum vb cu tine si intreaba-l direct daca vrea sa mai fiti impreuna... poate te temi pentru un ras negativ, dar numai asa o sa afli adevarul...
sper sa fie totul bine...succes

| sweetgirl_6205 a răspuns:

Parerea mea sa-l suni nu ca sa te arati interesata de el ci sa clarifici situatia cu el...Va intalniti, vorbiti deschis, spune'ti tot ce aveti pe suflet si ajungeti la o decizie comuna.eu sunt de parere ca e mai bine sa spui lucrurilor pe nume oricat ar durea decat sa le ascunzi si sa se afle din alte parti.

MUUULT SUUUCCES!:*

| fzcsm a răspuns:

Daca il iubesti eu zic sa il suni si sa lamuresti problema sau sa vorbiti pe mess.

| mikella a răspuns:

Pai de ce nu l-ai sunat pana acum, poate intr-adevar nu are credit...sau poate si-a gasit o alta prietena.cine stie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa l lasi in pace, renunta la el, daca chiar tine la tine fi sincera cu tine insati ar face si moartea sa faca rost de credit sa te caute

| felina7 a răspuns:

Hmm... Doua luni se sterg in mai putin de o saptamana pentru un baiat... Am trecut prin ceva identic, am ajuns sa-l iubesc pe tipul care a plecat in 2 luni de langa mine. Despartirea a fost instantanee, in doar o singura zi. Si am facut tampenia sa-l sun, sa-i trimit mesaje, sa-l caut in fiecare locusor unde-l puteam gasi... In cele din urma, l-am intalnit si m-a mintit frumos cu tot felul de pretexte pe care voiam sa le inghit doar pentru ca nu acceptam despartirea. Ce s-a intamplat? Am mai lungit-o vreo luna jumatate dar sub forma de amici, dupa care baietasul a gasit o scuza "buna" sa o faca pe-a ofensatul si sa cad tot eu de vinovata. M-a durut atat de tare sa-i suport lipsa de respect, ca nu i-am mai dat nici o atentie. Normal, plecase pentru alta fata. La baieti, precum si la barbati tot ce zboara se mananca. Cel putin pana la o varsta. Asa ca fii puternica si demonstreaza-ti tie in primul rand tie ca nu esti disperata pentru un baiat. Un singur baiat! Cand lumea asta e plina de caractere diferite, de o multime de baieti de la care poti invata cate ceva. Spre binele tau, nu-l cauta. Dar daca nu poti sa te linistesti altfel, suna-l. Sunt 80% sigura ca nu-ti va raspunde. Baiatul despre care iti vorbeam inainte... Dupa patru luni de la despartire, de fapt 5 de acum, ma suna sa ne intalnim. I s-a facut dor! Si stii ce i-am raspuns? Nu-mi doresc sub nici o forma sa fiu inca un nume pe lista lui de cuceriri pasagere de macho. Cand un baiat iubeste, fie si numai o data, de doua ori in viata, are mai mult decat respectul de a-ti raspunde la un mesaj in care esti ingrijorata. Doar traieste intre oameni, pentru Dumnezeu. Putea sa ceara cuiva un mesaj. In plus... Chiar il crezi cand spune ca nu are credit? laughing