| anebanane a întrebat:

Prietenul ma inseala. Ce sa fac? L-am vazut cu alta, sarutandu-se pe buze!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Si n-ai facut nimic?
Ai mai multe variante.
1.Sa faci si tu acelasi lucru, tot fara nici o explicatie, ca si el!
2.Sa-l trimiti direct la respectiva, cum poate sa vina sa te sarute acum pe tine?
3.Sa-i ceri o explicatie, dar sa crezi jumatate din ea.Indiferent ce-ti va spune,e prietenul tau,al TAU! Nu e chiar atat de normal sa sarute pe buze fete,in stanga si-n dreapta,buzele tale ar fi trebuit sa-i fie mai mult decat suficiente!
Nu stiu ce vei face,depinde cat de mare slabiciune ii ai,dar eu,il lasam acolo, pe loc, in momentul in care l-ai vazut!
Imi pare rau!

5 răspunsuri:
| AndreiBox a răspuns:

Nu fiti asa copii. gata "da'i papucii", desigur ca daca nu este vorba de o relatie lunga. si dragostea inca nu exista te desparti de el. daca poti treci mai departe. dar mai intai intreaba-l "cu ce ti'am gresit de m'ai inselat?" si el are sa-ti raspunda. tu tine minte raspunsul lui pentru ca in viitoarele relatii sa nu mai faci greseli. nu spune nimeni ca e vina ta! dar invata din greseli happy! Bafta.

| cherrybomb a răspuns (pentru AndreiBox):

Iti cam dau dreptate, chiar trebuie sa ii asculte explicatiile

| Madiitza a răspuns:

Hmmm lasa-l, nu as reusii sa ma mai uit in ochi lui, dupa ce l-am vazut cu alta!
daca nu il vedeai nah, poate era altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-I urezi bafta si multa fericire cu noua iubita si sa nu mai ai de-a face cu el. Numai bine!

| Anamaria742 a răspuns:

Da-i papuci nu te merita