Hmm,chiar nu cred ca trebuie sa astepti neaparat pana la 18 ani daca tu vrei sa faci asta,te simti pregatita, si simti ca ai o relatie de durata, plina de fericire si dragoste.Si eu am 15 ani si o relatie de aproape 2 ani si inca nu am facut pasul asta pentru ca ma simt inca mica,nepregatita,simt ca imi incalc principiile,nu vreau sa fiu vazuta diferit in ochii celorlalti,sa simt ca imi dezamagesc parintii(Desi nu le-as spune) si imi e teama ca o sa regret. Hmm,pai cel mai important e sa te simti iubita,protejata, si sa simti ca ai o relatie sanatoasa si frumoasa, ca nu vei regreta ce vei face si mereu vei fi mandra ca ai facut asta cu el.Desi corpul tau inca nu este pregatit,nu trebuie sa te lasi constransa de el,sau de dorintele organismului,ca e normal sa il doresti daca va iubiti,dar daca doar el vrea sa treceti la etapa asta si tu simti ca inca nu este momentul,ca poti regreta sau ca nu este ceea ce iti doresti acum de la relatie si de la tine, atunci asteapta chiar daca nu e el de acord, ca e viata ta.Iti dai seama daca te simti pregatita si cred ca nu esti,te simti constransa,daca nu o sa mai stea cu tine pentru ca nu faceti sex,inseamna ca chiar nu merita asta si poti sa il lasi sa plece,si oricum nu te lasa constransa,zi sa te inteleaga ca mai ai nevoie de tim***r daca consideri ca tu iti doresti asta si te simti pregatita mental,ca el e baiatul potrivit si ca nu e prea devreme, atunci fa acest pas cu inima impacata, fara sa conteze ce zice lumea.
Nu o face.Nu ai varsta necesara.Mai asteapta pana la 18 ani ca sa ajungi la aceasta etapa.Si daca insista "sa faceti love", cum spui tu, mai bine sa te desparti de el.Sa ii spui asa:"Nu cred ca avem varsta necesara.Iar daca tu insisti,inseamna ca, in tot acest timp nu ti-a pasat decat de asta mai mult decat de mine."
Sper ca te-am ajutat, succes!
Nu o face, o sa regreti! Nu uita, mai incolo o sa-ti para rau si nu poti da timpul inapoi.
Nu e varsta potrivita daca te iubeste te va intelege.Atractia fizica e inevitabila dar cand vrea sa aduca vorba despre asta saruta-l asa frumos si sopteste-i ca si cum ar fi un secret la ureche,, Daca ma iubesti vei astepta sa fiu pregatita'' sper ca te va intelege :*.
Ai face cea mai mare prostie. Nu te grabi, ai timp suficient si pentru astfel de "chestii". Asculta sfatul meu si a celorlalti care ti'au raspuns mai inainte... daca vrei sa nu regreti
Iubitu tau e normal? LA 15 ani? Pff, la 15 ani nici nu stii ce e dragostea cu adevarat. Niste sfaturi? eu iti dau unu si foarte important : Nu te culca decat cu cel cu care te casatoresti pentru ca in ziua de azi toti umbla dupa sex si nu ai de unde stii daca e persoana potrivita. Te rog sa ma asculti!
Maria12352 întreabă: