Asta este intrebare pentru el, fiindca noi nu avem de unde stii de ce el se scapa pe el, sau in tine.
Deci cu fete nu poate, dar cu un băiat (tu) - a ajuns să aibă ejaculare precoce? Ciudat...
E ceva (pe fond) psihic, cel mai probabil.
Zici tu ca nu facea asta cu alte fete? Ti-a zis el? Cum sa nu isi dea drumul, zau asa...
Insa, legat de problema actuala, cum ca isi da drumul foarte repete, ar trebui sa vorbiti despre asta, atunci cand o sa va cunoasteti corpul mai bine, o sa aveti un control mai bun asupra lui, stiti ce va place si cum va place, stiti ce sa faceti si ce nu si cand se apropie momentul. In viitor, prin aceste "exercitii" ar trebui sa puteti controla mai mult acest moment si sa tineti mai mult. Aici fac referire la amandoi, pentru ca tine de amandoi si nu el a pus intrebarea. Dar poti sa ii spui si lui aceste lucruri.
Iar faptul ca mananca sanatos, face sport, isi controleaza respiratia, ar trebui sa constituie un plus pentru aceasta "problema".
Numai bine si multa intelegere va doresc! ^_^
Trebuie sa consulte un medic urolog sa vada care sunt cauzele acestor scapari rapide.
N-ai cum să îți dai drumul într-un minut nici dacă e Katharine Hepburn la 24 de ani.
Eu îți răspund din proprie mea experiență, așa am pățit eu cu o fată îmi dădeam drumu extrem de repede. motivul era nu mă simțeam în largul meu eram foarte stresat si peste astea aveam si o depresie și asta mă făcea să nu stau relaxat