Poate a vrut sa iti dea florile de atunci.Dar s-au nimerit sa fie in vaza.Cred ca va trebui sa te mai gandesti.Va repeta gestul.P.S. Unde a gasit acea trupa de mariachi? Am si eu nevoie pentru un botez.
Le-o platit avionu din Mexic pana aici. E putred de bogat.
Daca aducea o trupa de manelisti cred ca avea mai mare succes.Nu stiu daca l-ar fi costat mai putin.
Tu trebuie sa stii ce ai de facut. Daca a aruncat o data, probabil o va mai face si alta data. Daca poti suporta, stiind ca mai apoi vine cu ce a venit acum, mergi inainte! Insa in timp vei vedea ca va veni cu tot mai putin, iar mai tirziu i se va parea ceva normal ca atunci cind il superi sa arunce cu ceva dupa tine.
Urat din partea lui ca a aruncat cu vaza in tine dar a facut un gest frumos de impacare, mai acorda-i o sansa[dar ai grija ca s-ar putea repeta istoria ]
Pui clei pe fiecare vaza, cand da s-o arunce, sa-i ramana mana acolo. Apoi accepti sa devii vaduva unui om bogat, mai intrebi?!
,daca vrei sa fii o sclava imbracata cu haine de firma...da i a 2 a sansa, DAR, daca tii catusi de putin la demnitatea si viata ta, nu o sa i mai dai nici un semn de viata. Un barbat care a lovit o data o fata, sa fi sigura ca o va face si a 2 si a 3 si a 500 a oara. Poate a 2 a oara o sa te omoare pe loc. Depinde ce vrei in viata, lux sau pe cineva care te iubeste cu adevarat?
Astazi vaza, iar maine scaunul si poimaine la fel, nu te merita, asa ceva nu faci unei fete sau sa o lovesti, asta e parerea mea si alegerea ta
Este urat ceea ce a facut si ar trebui sa te gandesti ca daca a facut-o o data o va face iar si iar numai pentru ca stie ca il vei ierta.este decizia numai a ta dar ar ttrebui sa te gandesti bine inainte de a-l ierta.nu se termina pamantul la el. poate nu este pentru tine.mult noroc
Cred ca el vrea sa te cumpere si pe tine cu banii lui ..sa arunci cu vaza in cineva nu mi se pare normal ..maine poimaine iti da o palma si vine si cu 3 masini cadou, dupa iti da si doua picioare si o sa-ti aduca iar cadouri ..nu a facut un gest deloc frumos sau normal ..are probleme cu nervii. daca il ierti chestia asta se va repeta mereu.a facut o data, o va face si a doua oara. poti sa il ierti, dar nu uiti ..nu te lasa cumparata de banii lui ..decizia e la tine ..succes
Pfai, cat timp de gandire ti-a dat? Sa stiu daca mai am timp sa elaborez un raspuns care sa te ajute intr'adevar.
Nu mi-o dat un anumit timp de gandire.
Eu as spune sal ierti ca poate era nervos si nu stia ce face.Iar dupa ce s-a calmat si dat seama ce a facut.
Cred ca merita iertat...banii sunt ceva simbolic, dar totusi pare ca sa straduit cit de mult a putut.
AlexEjmecheru întreabă: