Tu glumesti? Asta e iubitul tau de care vorbesti tu? Mai bine singura decat intr-o situatie de asta. Isi bate joc de tine pe fata!
Nu e normal. E ok să fi geloasă orice persoană ar fi. Dacă tu i-ai spune vezi că săptămâna viitoare merg la unul şi dorm cu el în pat, ne cunoaştem de pe net dar suntem doar prieteni, cum crezi că ar reacţiona? Vorbeşte deschis cu el şi cere-i să fie sincer. Baftă!
Nu normal ca nu este normal ce face. Nu ca ar fi o problema sa doarma la el acasa, dar cu el in pat da chiar este. Vorbeste serios cu el parera mea.
Pariu ca s-a culcat si cu ea? naspa.tocmai ai fost inselata, mai rau, sub nasul tau
Ai mare dreptate! Trebuie sa fii geloasa! Si nu este normal! Bun, eu zic sa vorbesti in secret, cu ea, si prietenul tau sa nu stie. Asa poti afla ce ascunde prietenul tau, si de ce nu te-a lasat sa vorbesti cu ea.
Bafta!
Ori glumesti cu intrebarea asta... ori te-a orbit in asa hal dragostea
Tu chiar crezi ca ei au dormit in acelasi pat ca 2 frati?
Trezeste-te! Tocmai ai fost inselata ( vb luº nony ). si mai rau...sub nasul tau...
Si ne mai intrebi daca e normal!?
Nu, nu e deloc normal sa cunoasca fete pe net, sa le cheme la ziua lui dupa 3 saptamana, sa doarma la el acasa, si mai ales cu el in pat.
Esti femeia ideala pentru oricine : Accepti orice!
Cine naiba n-are vrea o prietena asa.pe care sºo inseli chiar sub nasul ei. si sa se mai intrebe daca nu cumva ar fi prea mult daca ar deveni geloasa
Mi-e rau...
Cum sa fie normala atitudinea lor. tu chiar il lasi sa te ia de prosta? si de ce n vb cu tipa aia sa-i zici ca e cu tine si sai dai si doua dupa cap ca s-a culcat cu el.si crede-ma ca aceal baiat nu-i de tine. e prima data in viata mea cand aud asa ceva, ia-l la intrebati pentru ca eu zic ca acel baiat nu tine la tine si nu te iubeste, stii...cand iubesti pe cineva nu te culci cu alta in pat, ca s-a culcat cu ea nu pur si simplu au dormit, nimeni nu crede asa ceva
Eu in locu tau nu-i permiteam sa vina aia la ziua lui apoii sa doarme la el ))))scuze dar dejaa se pare ca se leaga ceva intr ei 2 ai grija nu mai lasa ata de la u ca te ia de proasta dupa aia suuccesc
Cum pot fi unele fete asa naive si lipsite de pesonalitate si initiativa? Pai tu nu realizezi rezultatul? Si-au traso toata noaptea iar cand ea a plecat ai ramas tu pe care asteapta sa o frece cat timp veti mai fi impreuna. Dupa parerea mea lasa-l si gaseste altul nu te mai uita inapoi nu fi penibila asta e un sfat de la un baiat si i-al ca atare
Si tu ai accepta toate astea:O. Si mai întrebi dacă e normal sa fi geloasa? Eu i-as fi rupt parul aleia din cap și dormea afara pe strada și pe el i-as fi făcut un scandal monstru. Cum poți sa fi asa de calma? Băiatu asta te iubește¿ In primul rând ți-a dovedit ție ca nu te respecta, adică o știe pe aia de 3 săptămâni vine la ziua lui și mai doarme și cu el. Inca odată cum poți fi asa calma¿?
Fi atenta
iti faci un cont fals de hi5. de baiat
intri in vorba cu fata ii ceri id o intrebi daca are prieten daca e ceva serios sau daca ati putea iesi la un suc... intelegi tu. vezi ce afli de la ea )
Marynadelyna nu se merita efortul o data ce stie ca au dormit in acelasi pat, ce naiba...tot ai mai pus intrebari legate de l, eu nu inteleg dc ai asteptat sa se ajunga aici dk vezi ca nu e nimic de capul lui, baieti nu mai sunt?
Saream la bataie. serios vb cred o zburam din casa cu acordu lui sau fara acordu lui :-|)
Nu e deloc normala toata situatia
In locul tau, imi puneam iubitul sa aleaga sau ii dadeam papuceii instant!
Nu te respecta, asa ca fa-te respectata!